Hemligt paket

Är det något Vilya tycker är spännande så är det när det kommer hem paket. Oavsett om det är saker till henne, mig eller Kim så vill hon vara med och öppna det och se vad som gömmer sig i. Fullt förståeligt iofs då jag också tycker om paket. Man blir alltid nyfiken på innehållet om man inte är den som vet vad som döljer sig på insidan.

Nu vet ju oftast jag det då jag nästan alltid är den som beställt innehållet i paketet. Så även denna gång. Idag kom jag nämligen hem med det här paketet.

(Ser större ut på bilden än vad det är)

Vilya ville självklart att vi skulle öppna det men den här gången så fick det förbli oöppnat. Inte hennes val om vi säger så och hon var nog en aning besviken men köpte ändå förklaringen att det var mammas paket och att vi inte skulle öppna det idag. Jag trodde att hon skulle prottestera mer men Paw Patrol-filmen och hennes koja lockade som tur var mer än ett paket till mamma. Tur var väll det också då innehållet i lådan är hennes födelsedagspresenter från mig och Kim. Bra att vara ute i god tid då jag aldrig vet riktigt när jag får tillfälle att slå in dom utan att hon ska vara med och hjälpa till. Blir ju inte riktigt samma överraskning om man slår in sina egna födelsedagspresenter. 

Nu har hon bara en månad kvar till sin födelsedag och hon längtar dit. Först ska vi dock ha påsk och påskägg och det ser hon också fram emot. Tur med saker som händer för att dela upp tiden i lite mindre bitar. Väntan blir inte riktigt lika lång då. Ja, den känns i alla fall lite kortare.

Over and out!

Vilyas önskelista

Då var det snart dax för Vilya att fira sin tredje födelsedag. Vart sjutton tar tiden vägen? Det går på tok för fort tycker jag. Vilya tycker dock att tiden går på tok för långsamt. I alla fall tills det är hennes tur att fylla år och få fira sin födelsedag. Hon började prata om den redan i februari och då sa vi att jag skulle fylla år först och sen hon. Dagen efter min födelsedag tyckte hon att nu var det ju hennes tur. Hon tycker att det går för långsamt och är för många dagar kvar tills hon fyller år nu men kan väll gå med på att vi ska fira påsk först.


När man fyller år får man i alla fall paket. Det är Vilya myclet bestämd med och det finns mycket man kan önska sig. Exakt vad hon vill ha i paketen är svårt att bestämma sig för tycker hon och det ändrar sig varje dag.

Hon är just nu ett väldigt stort fan av Paw Patrol och önskar sig allt som har med det att göra. Leksaker, kläder (stl 98/104), strumpor (stl 24), böcker och pussel. Spelar inte så stor roll vad det är sålänge någon av Paw Patrol-valparna är med så tycker hon om det. 

Annat hon tycker om är Peppa Pig/Greta Gris, Mumin, Bamse och Spiderman. Mumin är det hon har mest saker med. Annars är alltid ritböcker, pysselsaker och sånt saker hon tycker om och använder.

Det viktigaste verkar dock inte riktigt vara innehållet i paketet när man fyller år utan att man får paket att öppna och tårta att äta. Det har hon redan beställt en gul tårta med gröna ljus. Vi får se vad hon tycker om sin födelsedag sen.

Over and out!

Fotografering

Idag har vi haft en fotograf här som tagit bilder av lägenheten. Enkelt tyckte jag från början. Storstädat är det ju redan och allt är ju redan undanplockat. Bara lite småsaker att ställa undan. Jo, tjena. Trodde jag!

Jag höll på i två och en halv timme och röjde undan saker. (Vart kommer alla småprylar ifrån?) Alla personliga detaljer behövde röjas undan och ta bort så mycket småplock som möjligt. Inte det roligaste att göra  men det blev nog bra bilder till slut i alla fall.

Vi kan ju lugnt konstatera att klädkammaren inte blev fotograferad. Där inne var det utfärdat lavinfara.


Det ser rätt fullt ut på bilden och då är det ändå inte allt jag tryckte in där. Det var fullt ända ut till dörren. Som tur är ska en del av dessa saker slängas och skänkas bort så förhoppningsvis kan jag få plats med saker där inne även när det är dax för visning framöver.

Det tog även en och en halv timme att ta fram sakerna igen och det även med Vilyas hjälp. Hon var jättesnäll och hjälpte mig att ställa tillbaka skorna på skohyllan i hallen igen. Hon var utöver en superduktig hjälpreda en riktig stjärna i förmiddags då hon hade sitt första besök hos tandläkaren. Det klarade hon av utan några som helst problem. Alla tänder som skulle kommit har gjort det och hon fick beröm för att det var rent och fint borstat. Vi hade väll inte väntat oss något annat heller egentligen. 

Over and out!