Favvo

Blir alltid lika glad när jag snubblar över min favorit bland coca-colas smaker.Cherry-coke är min absoluta favvo men säljs inte på många ställen i stockholm. Fattar inte varför den inte är vanligare egentligen. Den är ju supergod och vi har ju annan körsbärsläsk i Sverige. DrPepper säljs ju till och med i 1,5 litersflaskor på vanliga mataffärer.Over and out!

Trend?

Jag börjar tro att det är folk här där jag bor som försöker starta en ny trend. Hittade nämligen den här när jag var på prommenad förut.Hittade rondellsnigel nr 2. Den här var inte lika färgglad som sin föregångare men den var minst lika glad. Och bilisterna såg lika förvånade ut den här gången som förra när jag skulle ut mitt i rondellen och fota. Får se om det dyker upp nått mer kul i rondellerna här hos mig snart. (Båda sniglarna försvann efter två-tre dagar.)Over and out!

Kusinerna

När jag var uppe hos mormor och morfar sist så tog jag ett kort på tre foton mormor har på väggen. Det är tre bilder på oss kusiner.Dom här bilderna har jag sett så många gånger att jag inte längre reflekterar över dom. Den här gången gjorde jag det dock. Vi är ganska lika varandra i alla fall, man ser i alla fall lugnt att vi är släkt.Idag är vi ju lite äldre också om vi säger så. Idag är vi 27, 22 och snart 20år gamla. Lite kul är väll också att jag som är äldst är den som är minst. Aja, många roliga minnen har jag i alla fall med dom här två.Over and out!