Fina ringar

Jag var ute och lallade runt på nätet igår och som vanligt hittade jag en massa olika saker. En del är sånt man bara skakar på huvudet åt och en del är roliga saker. Ibland snubblar jag över saker som jag tycker om och tänker att det där ska absolut upp på min lista med saker som man kanske skulle ta och skaffa. Det jag hittade igår hamnar absolut i den sista kategorin.
 
Jag hittade några coola ringar som jag absolut skulle kunna tänka mig at köpa.
 
 
Ni kan ju lugnt gissa vilken av dessa som jag skulle köpa. Har ni följt min blogg så kan ni nog räkna ut vilken ring jag skulle vilja ha. Det är inte så svårt att räkna ut om man vet att det är en av dom här städerna som jag tycker lite extra om.
 
Over and out!

Paket

Här om dagen fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut från posten. (Ja, ni vet vad jag menar, posten finns ju inte egentligen.) Även om jag mycket väl visste exakt vad paketet innehöll så blev jag lika glad som om det hade vart en överraskning. Jag älskar att få hämta hem paket och öppna dom och se vad som finns i.
 
 
Den här gången var det ett paket från CDON och det fanns mycket spännande i den här kartongen. Den här gången innehöll paketet nämligen en massa filmer.
 
 
Den här gången var det två filmboxar, en säsong av Beverly hills 90210 och en massa disneyfilmer till min och Kims samling. Vi har en hel del disneyfilmer nu men vi saknar fortfarande många. Det är ett pågående projekt att samla in alla disneyfilmer om vi säger så.
 
Det här var verkligen ett roligt paket att packa upp. Nästa paket jag får hem kommer vara ett paket från PartyLite med beställningen från mitt ljusparty. Det ser jag fram emot minst lika mycket. Alltid kul att packa upp och titta på alla fina saker som man beställt.
 
Over and out!

Magisk vår

Jag har på sista tiden verkligen fått dille på att fotografera en massa vackra vårträd. Det är som att det finns vackra träd över allt som står i full blomm. Jag har en förkärlek till rosa körsbärsträd om någon ny lyckats missa den punkten. Jag tycker att dom verkligen är speciella och magiskt vackra. Det blir ett speciellt ljus runt dessa träd såhär på våren och jag ser det som ett säkert vårtecken när dom börjar blomma.
 
Här kommer ett par blider som jag tagit på lite olika ställen under den senaste veckan.
 
 
 
 
 
 
Det känns som att hela min blogg har blivit rosa nu under dom senaste veckorna och jag hoppas att ni står ut en liten stund till. Jag tror tyvärr att den här magiska våren snart är förbi och försommaren kommer krypande med mer grönska och andra vackra saker i naturen att fotografera.
 
Over and out!