Första advent

Jag vet att klockan har slagit över midnatt och allt det där och jag vet att det egentligen inte är söndag längre men jag bryr mig inte allt för mycket om det. Jag tänker önska er allihopa en riktigt trevlig första advent i alla fall. Hoppas att ni alla hade en mysig dag och att ingen stressade för mycket med att få upp julsakerna.

Trevlig första advent...nu har nedräkningen till jul berkligen börjat. ^^

Over nad out!

Liseberg

Idag, eller snarare ikväll för att vara korekt så varjag och Tias till Liseberg för att titta runt lite på deras julmarknad. Sen var det också för att jag ville fota lite av deras fina ljussättningar som dom har nu runt julen. Det var jättemysigt att gå runt där och titta vad dom hade i alla stånden och lyssna på julmusik, fota lite och så. Det enda negativa var att det var så förbannat kallt och jag hade bara ett par gympadojor och vantarna ligger hemma i Skogås.

Förutom att mina fötter blev till isklumpar och gjorde ont och fortfarande inte har fått upp värmen så var det jättemysigt. Vi hittade en del småsaker att köpa och Tias lyckades även vinna en söt liten teddybjörn som nu är döpt till Buffy. (har ni inte sett Dan Bäckman ut på Youtube och sök)



Själv gick jag ju runt och fotade en hel del. Det är svårt att få till bra bilder när det är mörkt utan att ha ett stativ och mitt låg ju hemma förståss. Var inte direkt det första jag tänkte på att packa ner för en helg i Göteborg. Fick till en del bra bilder i alla fall.


Fick en rellativt bra bild på Lisebergs ljusgran. Tycker att det är ganska häftigt att dom gör om det höga tornet på Liseberg till en julgran av lampor. Den är rätt stor alltså.


Träden blir så fina och lite magiska när dom är inklädda i lampor såhär. Fick reda på att dom använder ungefär fem miljoner lampor på Liseberg under julen för att lysa upp parken. Det är en hel del lampor alltså.


Tias och Buffy i en av alla ljusgångar som fanns. Jag önskar att det inte hade vart så förbannat kallt och att vi hade haft lite mer tid för jag hade gärna gått runt och fotat massor.


Som att det inte räckte med att det var kallt så fanns det en del vackra vattenfall att titta på också. Man blev ju inte direkt varmare av att titta på nått sånt här, men vackert som tusan var det.


Såhär såg helheten ut vid vattenfallet ovanför. Det var verkligen vackert!

Imorgon är det första advent och då blir det adventsmiddag här och sen flyget hem till STHLM igen. Ska försöka fota vovvarna imorgon när det är ljust ute också så att jag kan få lite fina bilder.
Lägger upp dem här och på BDB sen. Ja, just det...ni som undrar (hej M) så kommer min önskelista för 2010 upp här inom en eller två dagar. ska bar finslipa den lite.

Over and out!

GBG

Då var man nere i GBG över helgen. Tog flyget ner tillsammans med pojken nu ikväll och stannar tills söndagkväll. Ska bli mysigt. Tror att planerna för imorgon är att åka in till Lisseberg och gå på julmarknaden där. Har aldrig vart nere i GBG på vintern så det blir en ny upplevelse. Kameran måste ju självklart med så att jag kan ta lite fina bilder. Har jag släpat med mig min bäbis ända från Sthlm så måste jag ju använda den också.

Nu ska jag vara lite social här också och inte sitta och ockupera pojkens dator nu för han vill ha tillbaka den..=P

Over and out!