Grattis!

Idag fyller min kompis Tonfisken år. Har glömt bort hur gammal han blir men han fyller i alla fall år.
Grattis! Grattis! Grattis!

Over and out!

Ny hårfärg

De som känner mig och har träffat mig på sista tiden, eller sett bilder på mig som är tagna under de närmsta månaderna vet att jag har haft en ganska gräslig utväxt. Jag har haft rödfärgat hår sedan jag var 17år. Jag försökte få tillbaka min vanliga hårfärg någon gång där för ett år sedan. Det gick mindre bra och jag föll tillbaka i vanan med rött hår.

Nu fick jag dock nog av den färgen. Röd hårfärg förstör håret och den är helt omöjlig att få att sitta kvar och man måste färga om håret typ var tredje vecka för att det ska vara snyggt. Jag orkar inte det längre.
Nu är det ju inte det lättaste att färga över rött hår. Det gick inte bara att färga det till min normala hårfärg. Det fick därför bli en mörk färg. Det blev en väldigt mörkt brun färg. Jag har aldrig haft såhär mörkt hår i hela mitt liv, men jag älskar det. Kommer nog behålla den här färgen ett tag nu. Den känns lite ovan fortfarande men jag tycker att jag passar i den.

Vad tycker ni?


over and out!

R.I.P Malik

Hundhimlen har fått ännu en invånare. Tidigare ikväll var min pappa tvungen att ta bort luddtussen Malik. Jag orkar inte skriva här vad det var som hände men jag säger att av det pappa berättade för mig så var det rätt beslut. Tussen blev ändå 10½år. Det är mycket för en stor schäfer som honom och specielt med tanke på vilket sorts liv han har levt. Även ett bra hund liv är ibland ett slitsamt liv och han jobbade verkligen hårt större delen av sitt liv men jag har en känsla av att han älskade det.

Har många fina minnen av den hunden och han kommer att vara enormt saknad. Han var min luddtuss och sov på rygg med tassarna i vädret och huvudet utanför korgen. Han till och med snarkade. Han var nog den snällaste och knäppaste hund jag någonsin haft privilegiet att få kalla "min". Och jag har ändå haft en hel del hundar i mitt liv. Alla har varit speciella på sitt sätt och alla är väldigt saknade. Kommer aldrig att glömma dem heller och Malik har gott sälskap där uppe av Inter, Argo, Belos och Zacke. Finns även många andra fina vovvar jag känt som nu delar de gröna ängarna där uppe med honom.

Finns inte mycket mer jag kan säga än att jag kommer sakna honom precis som jag saknar alla de andra.
Vila i frid min älskade lusstuss och fluffboll.


over and out!