Fler höstlövsrosor

Den här veckan är det ju höstlov för ungarna på jobbet. Det betyder att vi har lovfritids och passar på att hitta på roliga saker som kanske inte alltid hinns med annars. Till exempel passar vi på att ha utflykter och leka massor. Idag var vi i en park där det fanns massor av lönnlöv på backen. Tänkte passa på att prova att göra en sån där ros som jag gjorde för ett par veckor sedan igen. Jag började med en.
 
 
Den blev jättebra och jag verkar ha fått in tekniken på det nu också för det gick rätt fort att fixa några fler. Srant hade jag gjort en liten bukett.
 
 
Flera av tjejerna ville ha rosorna av mig men jag sa nej och tyckte att dom skulle försöka göra egna rosor. Jag visade hur dom skulle göra och hjälpte till lite när det behövdes. Alla som försökte lyckades göra minst en jättefin ros av vackra höstlöv.
 
 
Tyvärr fick jag ingen bild på alla rosorna tillsammans men här ovanför ser ni i alla fall ett par av rosorna. Jag tror att vi tillsammans lyckades göra mellan 15-20 rosor totalt. Gillar man att pyssla kan man alltid hitta någonting att pyssla med oavsett om man är utomhus eller inomhus.
 
Over and out!

Pro

Då gjorde jag det äntligen. Det där som jag har pratat om och funderat på rätt länge nu. Jag skaffade pro till min blogg. Det betyder helt enkelt att jag har fått en massa trevliga funktioner att använda på min blogg och att jag kan använda en massa fina inställningar i layouten. Därför har jag ännu en gång fixat ett nytt utseende på min blogg. Jag blev riktigt nöjd faktiskt och jag hoppas att ni också gillar bloggen som den ser ut nu. Layouten kommer nog att ändras lite oftare nu och det är lättare för mig att styra med bilder i headern och sånt. Jag är faktiskt riktigt nöjd.
 
Over and out!

Syfestivalen

 
Igår var jag på syfestivalen i Älvsjömässan. (Ja, jag vet att det heter Stockholmsmässan men jag kommer fortsätta kalla den för Älvsjömässan i alla fall.) Som vanligt var det massor av roligt att se och man fick massor av inspiration. Det är typ farligt för min plånbok att besöka syfestivalen för jag vill alltid ha allt jag ser. Lyckades hålla i pengarna rätt bra i alla fall men lite saker blev det som alltid.
 
 
Det blev en del pärlor och pysselsaker. Dock inte från mina vanliga favoriter Pagoni utan från Silverpärla. Pagoni hade inget roligt iår. Då var det tur för mig att det fanns andra som hade bättre utbud. Till exempel Silverpärla då. Jag fick till och med två av dom små påsarna gratis. Dom hade ett erbjudande om att man kunde köpa fem påsar och då få en av dessa gratis. Jag hade plockat ut nio påsar och orkade inte leta upp en till när jag väl skulle betala och tjejen i kassan påpekade detta för mig. Hon gav mig två av påsarna gratis i alla fall. Alltid trevligt!
 
 
Sen blev det enligt tradition också en del garn inhandlat. Lite olika typer och färger. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska knåpa ihop av dessa fina garner ännu men det kommer nog.
 
En typ av garn som jag faktiskt letade efter och blev glad att jag hittade var reflexgarn. Det har jag velat köpa och testa att göra saker med länge nu. Köpte både svart och rosa reflexgarn.
 
   
Reflexgarn med blixt och utan blixt. Tror att det kommer bli toppen.
 
Hade en riktigt rolig dag på mässan och jag var glatt överraskad av mängden folk. Det var inte supermycket och jag är glad att jag valde att åka dit lite senare än precis vid öppningen. Var nästan ingen kö alls i biljettkassan och det gick faktiskt att gå runt inne på mässhallen. Väldigt få barnvagnar som promt skulle fram överallt också. Jag har verkligen något emot barnvagnar i sammanhang med mycket folk på liten yta.
Ser fram emot nästa syfestival som kommer i vår. Någon som har lust att följa med då?
 
Over and out!