Myskläder

Igår rensade jag ur garderoben rätt ordentligt. Det behövdes om vi säger så. Nu har jag två hela sopsäckar av kläder som jag inte sk ha kvar. Insåg att jag behövde lite nya myskläder också. Speciellt strumpor. Jag har massor av vanliga strumpor men inte myssockor. Jag köpte tre par jättefina och mysiga strumpor när jag och M var i London för ett par år sedan och dom är underbara att ha på kvällarna. Speciellt fram i höst när det blir kyligare.
 
Idag köpte jag några fler myssockor och ett par jättemjuka pyjamasbyxor. Har slängt ut nästan alla mina pyjamasbyxor så det behövdes ett par nya. Är i alla fall supernöjd med min shoppingrunda idag.
 
 
Over and out!

Ny följeslagare

Idag har jag skaffat mig en liten ny följeslagare. Mitt mobilbatteri har en tendens att ladda ur sig lite till och från och oftast när jag inte har möjligheten att faktiskt ladda den igen. Inte direkt kul när man faktiskt behöver det ibland. Jag brukar inte bry mig om att mobilen laddar ur iband. Det är rätt skönt ibland faktiskt men inte alltid när man behöver informationen som finns i den. Idag köpte jag en liten extraladdare.
 
 
Visst är den söt? Och den är självklart rosa. Den är ju min. Riktigt praktiskt för den är liten nog att ha i väskan utan problem och jag kan ladda upp mobilen när jag behöver det utan att jag måste ha ett vägguttag. Jag tycker att det är en riktigt praktiskt uppfinning i alla fall.
 
Over and out!

Lackat

Har haft dille på att måla naglarna den sista veckan och det har blivit två olika lack. Det första var blålila lack med glitter. Det blev snyggt men lite mörkt för sommren tyckte jag nog.
 
 
Idag pillade jag bort det och påbörjade ett naturligt lack. Ja, det var i alla fall tanken först men sen var jag iväg på en liten shoppingrunda och hittade det här snygga glitterlacket.
 
 
Ett så snyggt lack måste ju helt enkelt testas så det fick bli ett ljust rosa lack med det här glitterlacket som överlack. Blev snyggt men jag tror att jag hade behövt låta det torka lite mer mellan lagren. Vi får väll se hur det ser ut imorgon bitti.
 
 
Over and out!