Veckans steg

Har ju letat upp min gamla kompis stegräknaren och nu har det gått en vecka sen den återfann sin plats på min höft. Jag kan ju bara konstatera att jag inte direkt har ett stillasittande liv alltså. Det här är veckans siffror.

Tisdag: 20778
Onsdag: 16359
Torsdag: 16290
Fredag: 12000
Lördag: 12218
Söndag: 9646
Måndag: 17299

Söndagen var ju morsdag och jag åkte på en roadtrip tur och retur dalarna, därför blev det nog inte så många steg den dagen. Har ju ett mål att gå minst 10 000 steg per dag. Genomsnittet den här veckan ligger ju lugnt över det om vi säger så.

Over and out!

Mors dag

Igår var det mors dag och jag gick upp ovanligt tidigt för att vara en söndag. Gick upp redan vid åtta. Harley tittade på mig och trodde att nu har  matte blivit helt galen. Han är inte speciellt morgonpigg min vovve.
Vi tog i alla fall pendeln upp till mamma i Sumpan. Sen blev det en liten roadtrip till Avesta i Dalarna. Mormor och morfar fick besök. Dom blev väldigt glada.

Vi åkta och käkade lunch tillsammans allihopa och hade riktigt tur för precis när vi åkte från stället där vi hade käkat lunch så började det regna, ordentligt.

Efter det blev det fika hemma hos mormor och morfar men jag ville inte ha något. Jag somnade på soffan och sov väll i en sådär två timmar kanske.

Sen var det dax för hemfärd. Både mamma och jag satt och gnällde och skakade på huvudet åt att ju närmare Stockholm man kommer desto mer idioter finns det ute på vägarna.

Blev en mysig mors dag i alla fall och avslutningen blev en skål popcorn och en film tillsammans med älsklingen som sov som en stock bredvid mig i soffan och sen en långprommis med fluffbollen.

Over and out!

Snyggt i badrummet

Har ända sen jag flyttade in här letat efter ett duschdrapperi till som passade till mitt gamla. Behöver nämligen två för att det ska räcka runt hela badkaret. Ville försöka hitta ett nytt som passade med det jag redan hade. Det var tydligen stört omöjligt. =(

Så idag fick det bli två helt nya duschdrapperier.


Det blev vita med texten till "Singing in the rain" på. Riktigt snyggt blev det i alla fall och nu blir det inte blött någonstans utanför badkaret heller när man duschar. Alltid trevligt!

Over and out!