Hemskt väder

Jag och Harley lägger in en protset mpt det här hemska vädret. Vi var ute och gick en extra lång kvällsprommis och vi kan ju lugnt säga att när vi kom hem så va både jag och fluffbollen blöta. Torkade av Harley och han gick och la sig och blängde på mig ungefär som att det är mitt fel att han var blöt.

Själv fick jag hoppa in i duschen för att försöka få upp värmen. Har frusit hela dagen och att vara ute och gå i en timme i det här vädret gjorde inte saken bättre om man säger så. Nu har jag i alla fall lyckats bli lite varmare och sitter med fötterna mot elementet, datorn i knät och bloggar och kollar Gilmore Girls.

Ska tydligen bli fint väder och runt tio plus i helgen och jag hoppas att det blir sånt fint väder redan imorgon. Hoppas kan man ju alltid i alla fall.

Over and out!

En god idé...

Älsklingen kommer ibland med riktigt bra idéer. Idag så fick han för sig att han ville ha varm O'boy. Jag sa att jag skulle fixa det åt honom om jag bara fick göra på mitt sätt och skippa själva O'boyen. Det fick jag så jag fixade varsin stor mugg med varm choklad gjord på mitt sätt som jag lärde mig av min farfar. Man blandar två delar kakao med en del socker och en liten skvätt mjölk. Sen värmer man resten av mjölken och häller över blandningen. Blir supergott. Sen har jag självklart lagt till två egna ingredienser också men det är min lilla hemlighet. =P



Mums blir det i alla fall. ^^

Over and out!

Bokstavligt sötnos

Måste bara dela med mig av en väldigt söt bild som jag fick på min älskade fluffbolls nos. Bilden blev kanske lite suddig men det spelar inte så stor roll. Man ser i alla fall den söta nosen som kommer och klämmer sig in mellan mig och älsklingen när vi sitter och spelar för att kräva lite uppmärksamhet.



Min älskade fluffis! <3

Over and out!