Grattis

Idag (söndag) fyller min kompis Angelika år. Massor med grattis till henne på födelsedagen och jag hoppas att hon får en bra dag. 



Du kommer vara saknad på lajvet i sommar tjejen. Massor med kramar ^_^

Over and out!

Grattis!

Idag fyller min kompis Markus (a.k.a Tonfisken) år och det måste ju självklart uppmärksammas. Grattis på dig och massor med kramar.


Over and out!

Fotoprojekt

Idag fick jag hem bilderna jag hade beställt. Bilderna är bilder på mig och pojken och vänner och jag ska ha dem i vårat pågående fotoprojekt.
Vi har en stor plastram med en massa fotofickor på och tidigare så satt det bara en bild i varannan ficka. Det gör det inte längre. Nu sitter det en bild i varje. Men jag har konstaterat att jag nog kommer byta ut en del bilder med tiden. Jag vill att det ska vara roliga bilder med roliga minnen kopplade till dem och minnen skapas ju hela tiden. Det betyder att bilderna i den där ramen kommer att bytas ut mer regelbundet från och med nu. 

Vill ni se bilderna tydligare får ni helt enkelt komma hem hit och hälsa på och ta er en titt. Man kan ju inte avslöja allt såhär på bloggen heller.

Och om ni undrar vad mitt och pojkens fotoprojekt är så är det helt enkelt att alltid ha massor av foton uppsatta på väggarna...^_^
Over and out!