Två år!

Idag fyller Vilya 2 år. 2år! Hur har tiden kunnat gå så enormt fort? Visst, jag vet att alla runt omkring talar om för mig hela tiden att det går fort men det är ändå en konatig känsla. Två år tillsammans med våran lilla prinsessa. Två år jag är enormt glad och tacksam för.

Våran lilla tjej som växer så det knakar. Hon blir mer och mer sin egen person, en mycket bestämd sådan. Varje dag kommer nya ord och meningarna blir bara längre och längre. En nyfiken, påhittig, klurig och fundersam liten tjej. Nästan alltid på bra humör och med glimten i ögat. Hon älskar att upptäcka nya saker, dansa och sjunga, hoppa i vattemplöar och gunga. Rita och pyssla är inte heller fy skam. Hon älskar att ringa och ha videosamtal med nära och kära.

Jag är så enormt glad och stolt att jag får vara mamma till den här lilla tjejen. Det är väll meningen att jag som mamma ska lära henne saker men ibland undrar jag om det inte är tvärtom i verkligheten? 

Älskar min lilla busig prinsessa och idag är absolut hennes dag och det ska firas. Med paket och rosa tårta efter Vilyas eget diriktiv. Dagen kan inte bli bättre helt enkelt.

Grattis mammas prinsessa 👑❤ 

Over and out!

Vilyas önskelista

Jag kan inte fatta att tiden går så fort och det lilla busfröet redan fyller två år. Ja, om ett par veckor men den tiden kommer gå hur fort som hellst.

Jag har redan fått frågan vad Vilya önskar sig i födelsedagspresent så det är lika bra att jag skriver ner hennes önskelista så att den som vill kan läsa den.

Så vad önskar sig ett litet yrväder då?

  • Hon älskar att bygga så Duplo står absolut med på listan.
  • Knoppussel
  • Pysselmaterial
  • Prinsessaker, gärna glittriga då det är favoritfärgen
  • Bilar
  • Allt med Lilla My då det är hennes stora idol. (Mumin överlag funkar också då hon gillar alla i Mumindalen.)
  • Vill man köpa kläder, stl 98 eller tröjor stl 92
  • Muminböcker, hon har "Julen kommer till Mumindalen" och älskar att lyssna på den trots att den är lång.


Jag har säkert missat hälften av alla saker Vilya anser att hon vill ha och behöver men det är i alla fall några saker om någon undrade vad hon önskar sig.

Over and out!