Hockey

I onsdags var jag på hovet tillsammans med min mamma. Vi såg Djurgårde - Leksand. Kan ju inte påstå att matchen sluta som jag ville att den skulle sluta i och med att LIF vann med 3-1 men det var ändå kul att gå på hockey. Det var länge sen jag var på hockey och jag hade nästan glömt bort hur kul det faktiskt är. Oavsett hur det går i matchen är det alltid kul att se bra hockey. Sötast för kvällen var garranterat småknattarna som spelade i första pausen. Dom räckte knapt upp till sargen och dom kunde stå raka i målburen. Fast hur små och söta dom än var så måste man erkänna en sak, spela kunde dom!Tack M för en riktigt rolig hockeykväll. Det här får vi göra om innom en överskådöig framtid tycker jag.Over and out!

Tavlor

I söndags kände jag mig verkligen duktig. Förutom att jag fixade mina kuddar så tog jag även tag i att sätta upp mina tavlor som bara har legat i klädkammaren dw senaste månaderna. Jag fick ju finna vykort från New York av Nadja någon gång i höstas och då gjorde jag tre tavlor av dom. Jag blev jättenöjd med dom med det tog som sagt lite tid innan dom kom upp på väggen.Jag visste inte riktigt vart jag skulle sätta dom men jag kom fram till att väggen i sovrummet passade utmärkt. Sagt och gjort så sitter dom där nu i alla fall. Jag fick upp dom utan att slå mig på fingrarna en enda gång också. Snyggt blev det i alla fall.Over and out!

Symaskin

För ett tag sen upptäkte jag att ett av kuddfodralen till mina soffkuddar höll på att gå sönder. Blev ledsen då jag verkligen gillar dom. Jag tog ut kudden och vände ut och in på fodralet och upptäkte att tyget höll på att repa upp sig. Kanterna hade helt enkelt inte blivit sicksackade. Min första tanke var att jag var att nu fick jag slänga dom här kuddarna och skaffa nya. Sen kom jag på att jag faktiskt var ganska dum. Jag har ju en symaskin och jag vet hur man använder den. Sagt och gjort, i helgen tog jag tag i det och sydde ihop hålet och sicksackade alla kanter så att dom inte går upp igen.Nu är kuddarna fixade och tillbaka i soffan och jag tycker fortfarande att dom är grymt snygga. Nästa gång jag köper kuddar ska jag kolla om man måste sicksacka kanterna direkt och inte mär det redan börjat bli hål i dom.Over and out!