Min födelsedag

I lördags förra veckan fyllde jag år. Nu är jag alltså 31. Kan inte riktigt få in det i skallen om vi säger så. Känner mig inte så gammal men tydligen är jag det. Kändes verkligen som att jag firade min födelsedag i tre dagar den här gången.

På fredagen var jag i gamla stan med finaste Fanny. Vi gick först på Chokladkoppen och drack varsin chailatte. Sen blev det trerättersmiddag på restaurang Borgmästaren (tror den hette så i alla fall.) Jättegod mat och trevligt sällskap. Jag var fortfarande mätt när jag vaknade på lördagen. Det ser jag som ett bra betyg.

På lördagen kom några av kompisarna över och vi hade spelkväll. Synd att inte fler kunde komma men stort tack till er som var med. En episk kväll med nördTP och så mycket skratt att jag trodde att jag skulle få träningsvärk i magen. Presenterna jag fick då hade verkligen ett tydligt tema. Nästan så att jag började undra om killarna snackat ihop sig.

        

På söndagen fixade jag tårta till födelsedagsfika med familjen. På förmiddagen kom Basse och Fanny över tillsammans med deras tre små busfrön. Alltid lika kul att träffas.
När dom åkt så kom min familj över och fikade. Fick fina presenter i form av presentkort och jag vet redan vad jag ska köpa för dom.
Efter ett besök på Vega för att fixa middagen så kom Nicke och Petra förbi. Fick te i present och vi hade en lugn och mysig kväll.

Så mycket har jag nog aldrig firat min födelsedag men det var verkligen kul och jag hade en superhelg. Tack för alla som kom och firade mig. Jag blev verkligen glad. Med sånt firande och så fina människor runt omkring mig behöver jag verkligen inte ha någon åldersnoja inför mina födelsedagar.

Over and out!

Virkat

Då har jag hittat en ny sak att massproducera genom virkning. Jag måste erkänna att Youtube verkligen är en enorm inspirationskälla och jag har lärt mig massa nytt därifrån. Ska ta och länka till mina favoriter där när det kommer till virkning nån dag så ni kan kolla om ni vill få lite inspiration.

Det jag fått dille på just nu är kronor och hårband. Jag har virkat flera kronor och gett bort flera stycken redan. Det är kul med ett projekt som inte tar så lång tid att göra som sjalarna gör. När jag virkar kronor ser jag hela tiden resultat och det är jättekul.

Vi får se vad nästa projekt blir.

Over and out!

Experiment

Ni som känner mig vet att jag inte är den bästa på att ta hand om blommor eller växter. Jag har till och med lyckats ha ihjäl kaktusar, vid fler än ett tillfälle. Därför blir det intressant att se hur det här exprimentet kommer utveckla sig. 
 
Kim har ett litet bonsaiträd som jag köpte till honom för något år sedan. Kan till och med vara två år sen, minns inte riktigt. Han klippte i alla fall av en lite större kvist från trädet för ett tag sedan och jag undrade om den skulle få rötter om jag satte den i vatten. Sagt och gjort fick kvisten stå i en liten vas med vatten ett tag och snart började det faktiskt komma små rötter. Till slut blev det faktiskt riktigt fina rötter och förra veckan tyckte jag att det nog var dax för min lilla kvist att få hoppa ner i en kruka. 
 
 
Köpte en påse med jord och letade fram en av krukorna jag hade här hemma. (Ja, även om jag mest har ihjäl växter har jag faktiskt en liten samling av både krukor och vaser.) Planterade den lilla kvisten och nu håller jag bara tummarna för att den ska överleva. Vill faktiskt vända min negativa trend med växter. Tycker att dom är rätt trevliga men vill ju inte ha ihjäl dom alla så fort dom hamnar i min vård.
 
 
Hoppas att den här lilla krabaten ska trivas i sin nya kruka och att jag faktiskt minns att vattna den till och från.
 
Over and out!