Pojkar och leksaker

Man brukar ju säga att killar aldrig växer upp och jag börjar tro på det påståendet. Fast jag gillar också leksaker som många skulle säga är barnsliga så jag får väll ge mig.
Min pojke har i alla fall skaffat sig en ny leksak idag. Vi var på Maxi och handlade och pojken såg att det vra ett helt oemotstådeligt pris på Guitar hero. 199kr för spel och en gittar. Gissa hur bra det gick att inte köpa det då?

Självklart så blev det inköpt och nu är han beroende. Det sista han sa innan han gick och la sig var att det var farligt beroendeframkallande. Jag kan inte uttala mig om saken då jag aldrig testat att spela men jag får väll tro honom då.

Så nu kommer det nog spelas en hel del här hemma hos oss.


Pojken plannerar också att skaffa flera leksaker. För det första är det en projektor som han har babblat om i ett par år nu. I stort sett sedan vi flyttade in här.
Fast det verkar som att den kommer få vänta lite till då han först ska köpa ett nytt ljudsystem. Jag förstår typ vitsen med det då det tydlien behövdes till projektorn för att få ljud och allt det där men jag kan inte låta bli att sucka lite när det kommer till min pojke och hans elektronik. Det känns som att den kommer ta över vårt hem till slut.

over and out!

Partytårta

Självklart bjöd jag på tårta på ljuspartyt igår. Jag är ju lite av en tårtfanatiker så jag tar alla chanser jag får till att baka. Jag tror jag slog rekord med den här tårtan dock. Inte i smak och så, den var god men min superchokladtårta har fortfarande förstaplatsen.
Nej, det jag slog rekord i var tid att göra tårtan. Jag började ungefär klockan kvart i fem och jag var klar vid tio över sex. Då hade jag hunnit med att göra två satser sugarpaste (lila och vit), gjort i ordning bottnarna och fyllningen, lagt på grädden (pojken vispade den åt mig) och den täcka och dekorera tårtan. (Plus att jag lyckades fica två toast och trycka i mig dessa någonstans under den här tiden också.)
Jag börjar få in rutin på det här med att fixa tårtor alltså.
Såhär blev i alla fall resultatet:

 

Testade att göra pärlor för första gången också och det gick rätt bra...tror dock att jag ska ta mer tid på mig nästa gång så kommer det att bli perfekt. Längtar redan efter nästa tårtprojekt. Nån som har ideér om ett tema som jag kan testa?

over and out!

Rapport från ljuspartyt

Då var ljuspartyt avklarat. Vi blev inte så många. Räknade ut att två tredjedelar av personerna jag bjudit inte kunde komma. Alla på grund av olika skäl. Hoppas inte någon tror att jag är sur eller så nu för det är jag deffenitivt inte. Tycker bara det var synd att det blev som det blev för många men det är sånt som händer. Jag hade helt enkelt otur med datumet eller något. (Plannerar jag något den 23:e september nästa år påminn mig att flytta på det till en annan dag.)

Vi som var med hade i alla fall trevligt och det blev en hel del fina ljus köpta. Partylite-ljus är beroendeframkallande...jag har inget bättre sätt att beskriva det på. Vi hade ett litet lotteri också och jag och L vann. L fick ett mminiatyrglasljus och jag fick ett fint pelarljus i doften "vita snöbär".



Alla som inte kunde komma sa att dom var intresserade av att komma nästa gång jag skulle ha ett ljusparty så jag tänkte att jag skulle ge er en ny chans. Alla som var inbjudna till ljuspartyt igår är nu inbjudna till ett nytt ljusparty torsdagen den 19:e november. Jag hoppas att jag är ute i god tid nu så att ni kan planera in det. Skulle vara så kul om ni kunde komma då. ^_^ Blir nog en julinspererat ljusparty då så kom och kickstarta julstämningen tillsammans.

over and out!