Dax för Halloween

Imorgon är det dax för halloweenfest. Fast i år blir det inte hemma hos oss. I år är det vår kompis H som ska ha fest hemma hos sig. Maskerad var givet. Då blev frågan som vanligt, vad tusan ska man klä ut sig till då?
Både jag och pojken har funderat fram och tillbaka i flera dagar nu men idag tror jag att vi kom fram till vad det blir för någonting.

Så idag har vi vart iväg och skaffat lite småsaker för att jag ska kunna fixa min kostym. (Pojken hade redan allt till sin.) Hittade allt jag skulle ha så det här blir nog bra. Ska bli kul att se vad de andra har hittat på för idéer imorgon.

Avslöjar inte vad jag och pojken ska vara. Det får vara en hemlighet tills imorgon. ^_^

over and out!

Tack!

Vill bara säga tack M för ditt moraliska stöd. Du vet vad jag syftar på så det behöver vi inte ta här.
Även om du inte är en "mamma" mamma är du väldigt bra att ha ibland.

Massor med kramar till dig.

Over and out!

Sjuk?

Igår undrade jag seriöst om jag var sjuk eller om jag bara hade slagit i huvudet väldigt hårt någonstans.
Jag och pojken var på IKEA och det är väll inget konstigt med det i och med att jag råkar tycka om att gå på IKEA. Massor med roliga saker och till priser som jag faktiskt kan överleva.

Vad tittade vi på då? Pojken kom hem med en ny lampa som blivit placerad i vardagsrumsfönstret. Det var väll inget överraskande. Han är galen i lampor och belysning och sånt. Skulle han få sin vilja fram skulle vi ha massor av olika lampor i vart enda litet hörn i vår lägenhet.

Så, vad köpte jag då? Jag hittade ett stort blockljus som hade kostat 45kr och nu kostade det bara 15kr. Helt oemotståndeligt om du fråar mig. (Någon som missat att jag är galen i ljus?)
Sen blev det också två nya lådor att ha ljus i. Jag har en plast låda till ljus i vår bokhylla och den har jag växt ur för länge sedan. Nu blev det två stycken crémfärgade lådor som var större och de kommer passa perfekt.
Det blev också ett gäng galjar. Alltid bra att ha om man som  jag är totalt klädberoende och alltid saknar galjar att hänga upp kläderna på.

Nu till det som gjorde att jag börjar fundera på om jag är sjuk eller bara slagit i huvudet.
Jag köpte en VÄXT! (eller ja, pojken betalade men jag valde ut både växten och krukan) Jag vet till och med vad det är för växt. Det är en stor ormbunke. Jag har för mig att de är rätt tåliga och jag tyckte att den var cool. Pojken sa att den förmodligen kommer dö hemma hos oss...men att den i alla fall är snygg ett tag innan den dör. =P



Ja, nu får vi väll helt enkelt se hur länge den här grönsaken är vid liv och ser ok ut.

(Det fanns faktiskt en anledning till att vi köpte den här grönsken. Vi hade en växt i sovrummet som i stort sett vart död i flera månader och nu fick jag för mig att det var dax att byta ut den. Dock var mitt ögonmått dåligt för ormbunken var på tok för stor för att ha på den hyllan där den skulle stått.)

over and out!