Itrim

Igår var jag då på Itrim och fick min hälsoanalys samt introduktion till träningen. När jag ändå var där och ombytt så körde jag också mitt första träningspass. Det var kul och det kändes som att det här är något man orkar hålla fast i. Ett träningspass går fortare än man tror. En halvtimme är ingenting för när man väl sätter igång och bara fokuserar på det man gör så försvinner tiden jättesnabbt.
 
 
Igår började jag också min nya diet. Nu blir det enbart måltidsersättning ett tag framöver om vi säger så. Kan ju inte påstå att det är det godaste jag ätit i mitt liv men det är en begränsad tid och jag kommer klara det. Ser dock fram emot att mina första tre veckor ska passera så att jag får börja äta även deras "steg 2" ersättningar. Då kan man till exempel välja olika bars att äta och lite tuggmotstånd är i alla fall jag alltid glad över.
 
Dag ett har i alla fall gått över förväntan bra och jag har bara känt mig hungrig strax innan måltiderna. Det gjorde mig förvånad för jag var berädd på att vara mycket mer hungrig. Sen var det ju den där gröten man kunde äta till frukost. Den var absolut inte kul. Fick nästan inte ner den alls. Tror att jag ska testa M's trick och använda lite kanel på gröten imorgon. Kanske blir lite godare, eller i alla fall mer ätbart.
 
Jag har ett antal kilon som ska bort och jag kommer verkligen att kämpa för det här målet nu. Tjejen som jag pratade med igår trodde att jag kommer nå mitt mål innan mina 12 viktminskningsveckor är över. (12 veckor med måltidsersättning då) Det lät verkligen som en motivation tycker jag.
Jag har ungefär 17kg att gå ner och jag lovar att hålla er uppdaterade med hur det går. På onsdag tror jag att jag har min nästa vägning men jag är inte säker. Vi får se.
 
Over and out!

Balkongen

Nu börjar det sakta men säkert gå framåt med våran balkong här hemma. Igår tog Kim bort den gamla mattan som låg därute och det kan man lugnt säga att det behövdes göras. Den trillade nästan isär om vi säger så. I alla fall bitvis. Det blev en klar förbättring enbart genom att få bort den gamla mattan.
 
 
Idag var vi iväg till IKEA och handlade. Det blev nya fina träplattor att lägga ut. Det kommer inte hända nu ikväll men det ska helt klart fixas klart innan den här veckan är slut. Det blir säkert toppenbra om vi säger så. I sommar kommer våran balkong verkligen att vara mysig och jag kommer nog spendera en hel del tid därute när vädret tillåter.
 
 
Over and out!

Vår

Nu börjar det bli vår och värme ute och det är helt underbart. Jag njuter i fulla drag. På jobbet innebär det att vi gärna smiter ifrån skolgården med barnen och vi går ofta till Vitabergsparken. Har vart där två gånger nu inom loppet av en vecka. Inte helt fel alltså.
 
      
   
 
Även på skolgården märker man att det är vår. Jag tycker att det är så fint med träden som blommar och vi har jättefina körsbärsträd på gården. Jag blir så glad när jag ser dom här träden.
 
 
På vägen från jobbet går jag alltid förbi det här jättefina magnoliaträdet också. Blommor över allt och jag bara njuter. Det kan inte bli bättre just nu. Träden håller på att bli gröna och blommor kryper fram över allt. Jag älskar det.
 
 
Over and out!