Liljor

I rabatten utanför mitt hus så har det vart mycket fina blommor planterade i år. Det har vart massor av påskliljor, tulpare, en massa rosor i olika färger och nu även jättefina liljor. Jag blev glatt överraskad en morgon när jag kom ut genom porten och såg en stor fin lilja som hade slagit ut över natten. Sedan den liljan slog ut har flera slagit ut nu under veckan och jag tycker verkligen att dom är jättevackra.
 
   
 
   
 
Det är stora fina blommor och jag är verkligen glad att någon valde att plantera dom i rabatten. Blir glad varje gång jag går hemifrån eller kommer hem och ser dom.
 
Over and out!

Nytt i garderoben

Såhär runt skolstart får jag alltid lust att skaffa nya kläder. Jag brukar göra en ordentlig uppdattering av min garderob och så även i år. Det blev en del nya kläder och jag är supernöjd med allt jag hittat.
 
 
 
Mest tröjor och t-shirts men även två par jeans. Det blev mycket mörkare färgskala än det har vart på länge men tydligen är det mörka färger som gäller just nu och då får man väll gilla läget gissar jag på. Det enda jag verkligen saknar i modet just nu är lite schysta cargobyxor. I övrigt går det att hitta mycket roliga kläder just nu.
 
Over and out!

Balkongmys

Jag vet att sommaren börjar lida mot sitt slut men det tänker jag ignorera så länge jag bara kan. Min balkong ligger i söderläge och tack vare att den liksom är inbyggd i väggen och inte sticker ut så är det nästan alltid vindstilla där. Det blir varmt och skönt på balkongen även när det inte är jättevarmt ute. Ibland blir det för varmt till och med. I och med att det är just söderläge är det ofta lite för varmt i solen och då är det bra med ett parasoll. I början av sommaren hittade jag ett perfekt parasoll på IKEA och köpte det plus en parasollfot. Det har bara tagit lite tid att verkligen få ut det på balkongen också.
 
 
 
Nu står i alla fall parasollet på plats och det är skuggit och skönt ute på balkongen även när solen skiner som mest. Helt klart ett köp som jag är nöjd med. En av anledningarna som gör att jag tänker låta bli att tänka på hösten en liten stund till och njuta av sommaren så länge jag kan.
 
Over and out!