Film

Jag kommer börja lägga upp lite inlägg om filmer som jag har sett här på bloggen. Jag tittar på massor av filmer så jag kan ju även skriva lite recentioner på dom också. Jag gör det ju redan när det gäller böcker som jag läst så varför inte filmer också? Tittar ju på ett par filmer i veckan så det kan nog bli en del recentioner.
 
 
Hoppas att ni gillar film lika mycket som jag gör.
 
Over and out!

Böcker

Jag har vart förälskad i böcker och att läsa så länge jag kan minnas. När jag var liten, innan jag kunde läsa själv så var det högläsning som gällde. Jag vet att de flesta vuxna jag hade runt omkring mig under in uppväxt fck läsa för mig. Jag hade många favoritböcker ch min mamma och pappa kan förmodligen komma på andra böcker än vad jag kan men jag minns en del.Jag minns alla mina böcker om dom små blå och oranga Gallavnterna, jag minns Madicken, jag minns Ronja Rövardotter och jag minns alla min böcker om Barna Hedenhös och deras äventyr. Jag vet att jg lånade en bok på biblioteket en massa gånger som hette Hemma på vidda, en bok om samerna och deras liv med renarna i lappland. 
 
Jag har haft en förälskelse med böcker så länge att jag absolut inte vill veta hur många böcker jag har läst i mitt liv. Jag har läst så många olika typer av böcker att jag förmodligen har täckt in alla kategorier som finns. Den enda bok jag ännu till denna dag inte har kunnat ta mig igenom trots att det var en obligatorisk bok att läsa i skolan är Strindbergs Röda rummet. Det är den enda bok jag någonsin hittat som jag verklgien inte kan läsa.
 
En bok som betytt mycket för mig och som fick mig att snöa in på det som snu är mn favoritgenre med böcker är Avalons Dimmor. Jag köpte min först version av den boken för 20kr när jag hittade den i en boklåda på antingen en marknad elle om det var en loppis någonstans i skåne. Det är många år sedan nu och jag köpte den och sträckläste den. Efter det var jag fast i fantasyböcker. Det har blivit ett antal sånna i min samling genom åren men min tummade pocketversion av Avalon hänger fortfarande med och jag läser den faktiskt ibland. 
 
 
Som det är nu läser jag på tok för lite böcker och jag vill börja igen. Det är underbart att få gå vilse i en bok och helt tappa bort tid och rum. Att, utan att ens lämna min soffa, resa till andra världar och uppleva otroliga äventyr. Det är det bästa jag någonsin kunnat få under min uppväxt, min kärlek till böcker.
 
   
 
Over and out!

100 träninngspass

Här kommer en liten uppdattering hur det går för mig med mina 100 tränigspass innan midsommar. Det går sakta frammåt. Har tyvärr inte blivit så många som jag skulle vilja men det kryper i alla fall framåt i antal. Just nu är jag uppe på 13/100. Jag önskar att vädret hade vart lite bättre så att mina joggingrundor kunde bli av. Får gå ut och gå annars känner jag. Det behöver bli mer motion framöver.
 
Just nu är det dock isen som stoppar mig från att jogga och jag funderar på att investera i ett par skor från ICEBUG. Det är skor med broddar i och alla jag pratat med om dessa skor har vart supernöjda med sina och sagt att dom verkligen fungerar. Har ni några erfarenheter av dessa skor? Bu eller bä? Små eller stora i storlekarna? Sitter dubbarna fast? Går det att jogga i dom? Dom kostar lite extra så jag tänkte att det var lika bra att få in fler synpunkter på dessa skor innan jag lägger några pengar på ett par.
 

Over and out!