Nagelfix

Ikväll fick jag ett ryck och tyckte att det var dax att fixa naglarna igen. Har inte gjort det på ett tag nu då jag saknat inspiration. Ikväll fick jag lite sådant och visste exakt vad jag ville göra. 



Det blev inget avancerat den här gången utan det blev mörkt lila bas med en bredare silverrand på varje nagel. Enkelt men det blev snyggt och stilrent. Den här desigen kommer jag att använda fler gånger utan tvekan. Jag gillar det.

Våffeldagen

I onsdags var det åter dax för våffeldagen. Jag tycker om våfflor men äter det inte direkt ofta. Det blir i stort sett en dag om året faktiskt. Jag och Kim var bjudna hem till M på våffelmiddag. Nu blev det bara jag som åkte dit då Kim var sjuk och inte vågade åka pendeln eller tunnelbanan med en massa folk och tåg som rör på sig och allt det där.
 
Sagt och gjort jag åkte hem till M efter jobbet och det var mysigt att få en middag tillsammans på tumanhand bara jag och M. Händer inte så ofta nu för tiden. Vi skulle börja fixa våfflor och M letade efter våffeljärnet. Det tog inte lång tid innan hon kom på att hon inte har något våffeljärn längre. Den försvann två flyttar sedan. HUr löser vi det här nu då blir ju frågan? Ja, ingen av oss har vart främmande för att göra underliga saker när det kommer till just matlagning så vi kommer fram till att vi steker helt enkelt smeten precis som när man steker pannkakor.
 
 
Det blev lite annorlunda våfflor (eller pannkakor?) men dom var i alla fall goda. Tror att jag ska döpa om det här till pannkaksvåfflor. Blev sjukt mätt som jag alltid blir när jag äter våfflor och det var ju huvudsaken.
 
Over and out!
 

Vårtecken

Nu känns det verklgien som att våren är här. I alla fall tycker jag det. Visst var det en liten tillbakagång här i helgen med snöslask och iskyla men det hör liksom till våren det men. Har ni hört talas om aprilväder?
Idag hittade jag i alla fall en sak som jag tar som ett ordentligt vårtecken. Jag hittade dom här fina små sötisarna när jag var ute och gick.
 
 
För mig är tussilago verkligen ett vårtecken och jag blir alltid så glad att återse dom här små söta gula blommorna varje år. Då känns det som att det finns ett slut på vintern och ett hopp om att naturen kommer vakna till liv igen och det blir varmt och skönt ute.
 
Over and out!