Mobilproblem

Jag vet att mobilen är ett skapat behov och att man förmodligen klarar sig väldigt bra utan men när man som jag har vant sig vid att alltid ha mobilen med sig så blir det jobbigt när den inte vill samarbeta. Idag har jag upptäckt, åter igen, att mitt batteri har bestämt sig för att ladda ur på ingen tid alls. På fem timmar hade batteriet nästan laddat ur helt utan att jag ens använt telefonen på något sätt. Det är inte första gången jag vart med om det här problemet. När jag började joba igen efter semestern igen förra året hände samma sak. Batteriet laddade ur på noll och ingenting. Då löste jag det genom att köpa ett nytt batteri.
 
Jag tycker ju om min telefon och vill hellst inte byta ut den. Jag vet att det alltid blir en massa pillande när man byter telefon. Massa kontakter som behöver föras över och appar som ska laddas ner igen och en helt ny telefon som ska omorganiseras så att det ska passa mig. Dock har ju dagens telefoner en rätt kort livslängd. 1,5-2 år är livstiden för dagens telefoner ungefär och nu är min till och med 2,5 år Den börjar bråka mer och mer med mig. Jag tror att jag får börja inse att det nog är dax att fixa en ny telefon.
 
 
Så vad ska man skaffa för telefon om man ska köpa en ny då? Jag har idag en samsung galaxy s3 och trivs hur bra som hellst med den. Tänker inte byta bort samsung och galaxyserien gillar jag. Jag har kollat lite på den nyaste modellen, s6 men vet inte om jag vill lägga så mycket pengar på en mobil. Det känns så onödigt om vi säger så. För det priset kan jag köpa en helt ny stationär dator (som jag också skulle behöva) och att lägga det på en mobil som jag har kvar i 2 år känns helt onödigt. Det lutar åt en s4 eller möjligen en s5. Vi får se helt enkelt. Det enda jag absolut har bestämt mig för är att färgen på mobilen ska vara svart. =P Alltid nått.
 
Har ni några bra tips eller egna erfarenheter av dessa telefoner?
 
Over and out!

Prylar

Jag hittar ofta roliga saker när jag kikar runt i affärer som jag låter bli att köpa för att dom egentligen bara är onödiga. Igår tänkte jag helt enkelt att jag skulle bryta det mönstret lite. Jag hittade två söta askar med mintgodis/halstabletter i. Ni som känner mig vet att jag älskar TV-spel och då speciellt Nintendo. Jag kunde ju inte låta bli att köpa dom här två söta askarna då.
 
 
Har ni också samllingar av onödiga saker som ni bara kännt att ni vill ha för att dom är söta/nostaligiska/roliga/coola? Vad har ni då för prylar?
 
Over and out!

Grattis bror

Idag fyller min lillebror år. Kan inte riktigt fatta att han faktiskt blir 21 men så är det. Frågade honom idag när jag ringde och sa grattis hur det kändes. Han svarade att det inte kändes något speciellt utan att det bara var som vanligt. Jag förstår honom. Det känns ju inte direkt annorlunda bara för att man levt ett visst antal år. Är i alla fall glad att jag har min lillebror och idag är det hans dag så grattis brorsan. ^^
 
 
Over and out!