Gott Nytt År!

Jag tänkte passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas att ni alla får ett fint 2016 med många roliga minnen, nya upplevelser, vänner, både nya och gamla. Jag önskar er alla ett mysigt år tillsammans med nära och kära. 


Jag hoppas att 2016 blir ett riktigt toppenår för oss alla.

Over and out!

Dag 27

Vad har jag i graderoben?
 
 
 
Kaos? Alltför mycket kläder? Jag har jättemycket kläder helt enkelt. Jag har förmodligen tre gånger mer än jag behöver när det kommer till kläder. Jag har massor av kläder men tyvärr kan jag inte använda mer än en liten del av alla dessa kläder. Anledningen? Jag har gått upp i vikt igen. Jag gick ju ner massor förra året och var nere i min gamla storlek igen. Jag kunde hämta upp mina gamla kläder från källaren igen ch jag gick igenom hela min garderob. Jag slängde och skänkte bort alla kläder som antingen var för stora eller sånt som jag inte ville ha kvar. Jag köpte självklart en massa nya fina kläder också. Av dessa kan jag inte ha ett enda plagg just nu. Jag har tyvärr gått upp så mycket i vikt att jag nu har kläder som är 3-4 storlekar större. 
 
Ska jag inte rensa ut allt ur garderoben igen då? Ta bort allt jag inte kan använda och åter iegn skick ner en massa kläder i källaren tills min vikt börjar krypa neråt igen? NEJ! Jg hr en grderob full av fin kläder jag verkligen vill kunna använda igen och det fungerar just nu som min motivation. Jag jobbar långsamt den här gången men jag gör små saker för att åter igen nå min målvikt. Jag tränar och jag försöker verkligen äta vettigt och tänk på vad jag stoppar i mig. Vissa dagar går bättre än andra men det fungerar i alla fall när det handlar om motivationen. Jag tar ett litet steg varje vecka för att skapa mig bättre vanor igen. Jg har lyckats gå ner i vikt själv tre gånger förut. Alla dessa gånger gick jag ner väldigt mycket i vikt utan att egentligen träna någonting. Jag ska lyckas den här gången också och nu har jag ju stöd och hjälp från min PT Hanna. HOn ger verkligen mina muskler en rejäl omgång varje vecka och nu kämpar vi måt målet att jag ska kunna genomföra Tjejmilen 2016 och klara av att slå min egen tid, 1.09.53. När jag åter igen kommer i mina gamla kläder har jag lovat mig själv och mina kläder en liten belöning i form av en ny garderob. Ja, inte kläder då utan en ny garbderob att faktiskt stoppa mina kläder i. 
 
Det här blev ett helt annat inlägg i slutänden än vad jag trodde att det skulle bli när jag började skriva men så är det ibland. Jag tycker om att skriva rakt från hjärtat och ibland blir det inte alltid så som man tänkt sig.
 
Over and out!

Dag 29

En bekännelse

Hmm vad menas med det här egentligen? Vilken typ av bekännelse? Jag kan bekänna att jag är ett enormt stort Star Wars-fnoch att jag inte skäms ett dugg över att ha t-shirts/tröjor med Star wars-tryck på mig i tid och otid. Jag kan bekänna att jag älskar att läsa skvallertidningar. Jag kan bekänna att jag förmodligen skulle behöva en kurs i sminkning då jag har noll koll på vad jag gör. Jag kan bekänna att jag älskar Pokemon och kollar på den tecknade serien vrje morgon när jag käkar frukost. Jag kan bekänna att jag absolut inte har någon koll alls på mode och för det mesta tycker att det som finns i affärerna är ganska fult.

Det finns mycket som jag kan bekänna och inte ens tveka. Det finns inte mycket som jag döljer eller undanhåller. Fråg mig och sannorlikheten för att du faktiskt får ett ärligt svar på din fråga är rätt stor. Det finns självklart sådant som jag hellst håller för mig själv och då gör jag också det. Det är saker som jag inte skriver om här men ibland också saker som jag inte ens vill prata om. Dock får jag ju erkänna att jag är rätt öppen här i min blogg men att jag är ännu mer öppen när man känner mig utanför cyberrymden. Jag har inte många hemligheter och sannorlikheten är rätt stor att om du känner mig som person, om du tillhör den kategorin människor som jag ser som mina vänner, så vet du i stort sett allt om mig i alla fall.

Andras hemligheter och förtroenden bär jag dock med mig tills den dag jag tar dom med mig i graven. Det är inte mina hemligheter eller bekännelser att avslöja.

Over and out!