4 år

I söndags firade vi Vilya som fyllde 4år. Vår lilla prinsessa som börjar bli ganska stor nu. Jag fattar verkligen inte hur de här åren har passerat så fort?



Vår lilla bestämda tjej som alltid vill vara i centrum och aom älskar kramar. Hon har svårt att vara stilla någon längre stund, sålänge det inte gäller att se någonting hon tycker är kul på TV. Då kan hon nästan sitta stilla en hel film. Hon är ett litet yrväder som precis som sin mamma har känslorna på utsidan. Hon har nära till skratt och vart hon får alla idéer ifrån är för mig en gåta. 

Hon älskar att leka med sina Paw patrol-figurer och sin ständiga följeslagare Bumpkin. Hon är omtänksam och vill inget heldre än att få hjälpa till. Hon vill kunna allt på en gång och tycker att det är jobbigt att man ibland måste träna på saker. Hon älskar alla människor hon känner och vill alltid vara med. Att sova är inte något som står högt upp på listan men ligger hon stilla i 10 sekunder faller ögonen ihop oavsett om hon vill eller inte på kvällen och hon sover som en stock.

Hon kan driva mig och Kim till vansinne ena sekunde för att nästa göra något så att man inte kan hålla sig för skratt. Hon tycker aldrig om ny mat från början men älskar det så fort hon smakat. Hon tycker att vi ska skaffa en hund för det vill hon ha. Hon ska aldrig gå till förskolan men sen ska hon inte gå hem istället. Hon vill alltid ha allting på sitt sätt men påminner oss gärna om att man inte alltid får som man vill. 

Hon som under det senaste året fått hela sin värld runtkastad av oss genom att lämna allt hon kände till i Stockholm och flytta till Karlshamn. Hon har fått ett eget rum och tycker att då klarar man ju allt. Hon har även under det här året lagt det där med blöjor och napp bakom sig och i sann Vilya-stil gjorde hon det helt på eget bevåg från den ena dagen till den andra.

Vilya, vårat lilla yrväder som vi älskar mer än något annat. Att den lilla kloka, självständiga, kansiga, busiga, glada tjejen redan är 4år. En stor tjej helt enkelt. Jag ser fram emot att få följa med på äventyret framåt och se vad hon hittar på och hur hon växer, utvecklas och lär sig.

Over and out!

Kommentera inlägget här :