Organisera

Jag som älskar att ge folk presenter tycker ju också om att slå in fina paket. Det betyder att jag har samlat på mig en hel del papper och presentsnören. Som det har vart tills nu så har en hel hylla i ett av skåpen i hallen vart hel dedikerad till just papper och snören. Idag hittade jag en väldigt praktisk förvaringsväska och nu är hyllan helt tom. Kan alltså använda den till någonting vettigare.


Varför har jag inte skaffat en sån här väska tidigare? Jag vet att det funnits att köpa redan innan jag hittade den här. Aja, det är alltid lätt att vara efterklok.

Over and out!

Nytt i garderoben

Jag och Kim var iväg till Farsta idag och det blev wn sväng in på H&M. Som vanligt hittade jag lite kläder som jag behövde och andra som jag kanske inte behövde men ändå ville ha. Det första var det jag skulle ha då. Träningskläder. Jag har upptäckt nu när det är kyligare ute att jag saknar långärmade träningströjor. Jag har allt annat men ingen långärmad träningströja. Sen hittade jag ett par träningsbyxor också. Sånna behöver jag alltid.



Så till det jag inte riktigt behövde då. Jag hittade en snygg rosa huvtröja och en gul t-shirt. Snygga och jag köpte dom även om jag kanske inte riktigt behövde dom egentligen.



Är i alla fall nöjd med mina inköp men nu får det vara stopp på klädshoppingen till NY-resan. Får inte köpa mer kläder nu för jag behöver verkligen inte någonting mer nu.

Over and out!

Träningsväska

Jag har ju haft en bag som träningsväska. Den har vart toppen och jag har inte haft något emot den förens nu. När jag är på Itrim tre gånger i veckan och jag ska ha med mig både jobbväskan och träningsväskan så blir det lite klurigt. Nu i sommar har jag lånat en ryggsäck av Kim och den har funkat jättebra. Jag vill dock ha en egen ryggsäck och idag när jag och Kim var i Farsta hittade jag en.



En lagom stor ryggsäck och en perfekt färg för mig. Har nog en rosa period tror jag. Fast det har jag nog haft i ett par år nu. Det blir till att testa den på onsdag när jag ska träna igen. Imorgon är det partylitemöte som gäller efter jobbet.

Over and out!