Flyttat?

Igår skulle jag logga in på netflix på min mobil och kolla om det fanns någon bra film att lägga i listan av filmer som jag skulle kolla på idag. När jag skulle logga in fick jag upp det här meddelandet på skärmen.
 
 
 
Min lägenhet har tydligen flyttat till en ny del av världen utan att tala om det för mig. Behöver kanske inte ens nämna att jag började skratta ganska mycket åt det här och undrade vad min telefon höll på med egentligen. Det var dock inga större problem att fixa, det var bara att logga in igen så fungerade det som vanligt.
 
Over and out!

1 mil!

Idag, eller mer exakt ikväll så klarade jag av någonting jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Speciellt inte med tanke på att ett halvår sedan var jag en riktig soffpotatis som inte hade något driva att träna över huvudtaget. Idag gav jag mig helt enkelt tusan på att det skulle gå och det gjorde det. Jag klarade av att jogga en hel mil.
 
Dom första 5km var lite kämpiga men efter det gick det av bara farten. Sjunde varvet började jag till och med jogga utan att jag tänkte på det. Kom på efter halva varvet att jag var inne på mitt sjunde varv och att jag redan hade klarat av mina 6km som jag från början hade tänkt mig att jogga ikväll.
 
Är så sjukt nöjd med mig själv just nu i alla fall. Nu om någonsin är jag verkligen värd min belöning som jag hade satt upp. Jag skulle ju köpa ett par stövlar när jag hade klarat av att jogga 6km tre gånger. Jag tror att jag klarade det uppdraget med råge ikväll.
 
Hade ju tittat ut ett par stövlar som jag skulle köpa men jag var och provade dom igår. Dom var inte lika snygga i verkligheten och dom var inte bekväma att ha på sig heller. Provade därför ut ett annat par stövlar. Då priset var det samma så får det bli dom andra stövlarna. Vill ju ha en belöning som jag faktiskt kommer använda också.
 
 
Over and out!

Veckans siffror

Då var det dax att redovisa den här veckans siffror. Jag kollade dom dock igår morse. Vägning och mätning är alltid på lördagmorgon. Jag var inte jätteförvånad över siffrorna den här veckan om vi säger så.
 
Denna vecka -0,7kg
Totalt -2,4kg
Målet -15kg
 
Midjan -1cm (Totalt -6cm Mål -15cm)
Höfterna -0cm (Totalt -4cm Mål -16cm)
Stussen -0cm (Totalt -3cm Mål -13cm)
 
Som sagt jag är inte så förvånad över siffrorna då det är den där tiden i månaden när jag helt enket samlar på mig vatten och är ganska uppblåst. Tror att siffrorna kommer se bättre ut nästa lördag.
 
Over and out