Extra jobb?

Jag har de senaste dagarna börjat fundera rätt seriöst på att skaffa mig ett extra jobb. Jag inte ett med regelbundna arbetstider och allt sånt där. Nej, mer som en hobby som faktiskt ger lite extra pengar. Jag slogs av den tanken när jag hade ljusparty hemma hos mig i onsdags. Jag kan ungefär lika mycket om ljusen som min konsult Yvette och jag tycker verkligen om Partylites produkter. Yvette har frågat mig många gånger innan när jag själv ska börja sälja ljus och jag har skämtat bort det. Nu har jag faktiskt tagit mig en ordentlig funderare och jag kanske skulle testa?
 
Jag tycker om ljusen och är det något jag kan så är det att prata. Att sen få prata och berätta för andra om skaer som jag tycker om och dessutom få betalt för att göra det skulle ju vara att slå två flugor i en smäll. Jag mailade i alla fall Yvette och frågade lite mer om vad det innebär och hur man går till väga och så. Ett steg i rätt riktning.
 
 
Det här är ju inget jag skulle göra för att jag är i behov av extra pengar direkt men det är ju alltid välkommet med lite extra. Om inte annat kan jag ju betala mina egna ljus med dom pengarna som jag tjänar. Plus att lite rabatter inte heller är helt fel.
 
Jag ska ta mig en liten funderare och prata lite mer med Yvette men jag tror att jag skulle tycka att det här var någonting kul att hålla på med. Prata om ljus, träffa en massa nya människor och få lite extra pengar. Sen får man ju själv välja hur mycket man vill jobba också. Behöver ju inte ha så många viningar och man får ju själv bestämma när det passar. Flexibelt och bra!
 
Någon som kanske är intresserad av att hålla i ett ljusparty om jag nu bestämmer mig för att bli Partylitekonsult?
 
Over and out!

Ett steg närmare

 
Nu har jag kommit ett steg närmare resan till New York i höst. Nu har jag betalat själva resan. Eller ja, resan är ju redan betalad egentligen men jag satte över pengar till M också så nu har jag betalat min del. Nu är det bara boendet kvar att betala också men det har jag stoppat undan pengar för redan. Från och med nu är det sparande av fickpengar som gäller.
 
Ska bli så kul att åka dit i höst. Jag ser verkligen fram emot det. Har nedräkning på mobilen och varje dag tickar antalet dagar ner. Sakta men säkert. Har även påbörjat en liten inköpslista med saker som jag ska köpa när jag är där. Jag vågar inte ens tänka på hur lång den listan kan bli innan det är dax att åka.
 
Over and out!

Dagvill

Den här veckan har verkligen inte velat samarbeta med mitt huvud. Jag var ju hemma sjuk måndag och tisdag och det betyder att när jag gick till jobbet i förrgår kändes det som att det var mådag. Det har ju givit resultatet av att dagen igår kändes som tisdag. Så i mitt huvud är det just nu onsdag. Jag är dock väldigt glad att det inte är onsdag utan just fredag som det står i allmenackan.  Fredagar är alltid roliga dagar att jobba för folk är av någon anledning mer positiva och tiden går ganska fort. Jag tycker det i alla fall. Självklart hade vi mumsigt fredagsfika på jobbet idag också. Massor av frukt och det blev jag i alla fall superglad för. Bland annat fick vi färsk annanas. Supergott men jag börjar undra om jag kanske är allergisk mot det då det alltid killas i halsen och runt munnen när jag äter det?
 
 
Förutom att vara dagvill så är jag nästan helt förvirrad när det kommer till månader också. Satt på jobbet idag och plannerade och då kom jag fram till att nästa vecka är det redan februari. Det är det ju redan imorgon i och för sig men helgerna plannerar jag inte upp på jobbet. Den första månaden av det här året har bara försvunnit och jag har nästan inte ens hunnit registrera det. Januari kändes oändligt lång där dagarna efter nyår men sen har dagarna blivit veckor och till slut har veckorna blivit en hel månad. Julen känns verkligen långt bakom oss nu och jag har inte ens lyckats få ner mina julkartonger i källaren ännu.
 
Det är dax att fixa februari på min väggalmenacka här hemma och det känns faktiskt riktigt bra. Inte för att februari har något direkt spektakullärt att bjuda på men det finns ett par små höjdpunkter. Och nej, jag menar inte Alla hjärtans dag. Det är en fin dag och så, det förnekar jag inte men jag tänker inte lägga någon större vikt på den. Kim är inte direkt någon överromantisk person och han hatar alla typer av kommersiella högtider och jag som är lite smått överromantisk behöver inte en speciell dag som ursäkt direkt. Jag är som jag är alla dagar på året i alla fall. Nej då väljer jag nog heldre att fira finaste Elins födelsedag. Just februari är en månad som är full av födelsedagar och trotts att folk blivit tråkiga och slutat fira sina födelsedagar är det alltid kul att få grattulera. Jag tror att februari kommer bli en riktigt bra månad.