Flyttat!

Då hade man flyttat då. I måndags gick flyttlasset och det gick över förväntan smidigt. Hade hjälp av mamma, pappa, Nån, Engzell, Mattias, Marie och Grähs. Tack allihopa för hjälpen! Den var verkligen guld värd för mig.

Vi packade in allting från den gamla lägenheten och trots att jag tyckte det var enormt mycket så fick vi med allt i en vända. Sen var det bara att bära in allting i den nya lägenheten. Det gick rätt simdigt. Det jag var mest orolig för var en byrå som jag har min TV på då den liksom är dubbel på längden och sen min säng.
Behöver jag säga att jag inte hade behövt vara orolig? Det gick riktigt bra att få upp även dessa saker.

Nu står nästan allt i mitt nya vardagsrum och väntar på att väggarna i de andra rummen ska bli målade. Det enda som står där det ska i övrigt är min säng.
Nu låter det som att jag har massor med rum men det är en två jag har köpt. Det som ska målas är sovrummet och matsalsdelen av köket. Blir nog jättebra när det är klart.

Den gamla lägenheten är urstädad och nycklarna är inlämnade så nu är det offeciellt utflyttat även därifrån. Känns lite sentimentalt på sätt och vis. Har trotts allt bott där i fyra år. Den nya lägenheten känns inte som hemma ännu men det blir nog bättre när jag kommer i ordning där också. Många kartonger att packa upp! Har klarat av två hittills. Får se om jag kan få klart köket på lördag kanske. Ska i alla fall göra ett ärligt försök.

Bilder på min röra i nya lägenheten kommer. Ska ta lite före- och efterbilder nu i helgen. Ja, förebilderna då självklart för jag blir inte klar med uppackningen än på långa vägar. Finns inte en chans till det innan målandet är klart och jag får ut alla möbler där de ska stå.
Håller er uppdaterade, jag lovar!

Over and out!

Kartonger och mer kartonger

Jag fattar inte hur det kunnat bli så många flyttkartonger? Det är sjukt och jag är nästan hundra på att dom förökar sig när jag ligger och sover eller när jag är på jobbet. Hur kan dom annars vara så många?



Här är min hög hittills..och av dessa är tex 7 kartonger köksgrejjor, 2 kartonger skor och 2 julsaker.
Hur ska jag få med mig allt det här när jag flyttar?
Over and out!

Malplacerad kotte

Igår kväll så gjorde vi en rätt rolig upptäckt. Vi var några stycken hemma hos Basse. Med mig hade jag min älskade fluffboll. Han var dock underlig större delen av kvällen. Vi skrattade lite åt honom för han verkade vara rädd för något som inte existerade. Vi retades med fluff och sa att han var lite för gammal för att va kvar i spökåldern. Vid ett tillfälle var det en av polarna som tyckte att fluff var väldigt bra på att låtsas vara en katt, det verkade nämligen som att han fräste.

Det visade sig en stund senare att det inte var fluff som fräste. Han såg inte spöken heller. Han såg nått vi andra missade helt. Det var nämligen en igelkott som fräste. Det var även den lilla filuren som fluff hade vart rädd för hela kvällen. Han hade ju sett den men vi hade inte gjort det.
Den lilla filuren blev infångad och efter att vi ringt till en veterinär och frågat vad vi skulle göra även utsläppt.

Visst var det en söt liten kotte? Nu återstår ju mysteriet om hur sjutton den tog sig in i Basses lägenhet i och med att han bor en trappa upp. Mycket skumt och ingen av oss har lyckats komma fram till en logisk förklaring.
Over and out!