Vintertid och sömnbrist

Inatt höll jag på att få en ordentlig chock när jag satt vid datorn och kollade på klockan och den var fem i tre. Sen gick det en stund och jag kollade på klockan igen och den var tio över två. Jag trodde först att jag hade blivit knäpp. Det tog en liten stund innan jag kom på att det var inatt man skulle dra tillbaka klockan till vintertid.

Min kropp fattade nog inte det heller för torts att jag gick och la mig vid halv fyra så vaknade jag av mig själv klockan nio. Ja, inte vintertidsnio utan sommartidsnio.
Jag är pigg som tusan även om jag bara sovit i fem och en halv timme. Jag och min sömn är ett mysterium även för mig själv. Ibland kan jag inte somna även om jag är så trött att jag ser i kors och andra gånger är jag pigg efter bara ett par timmars sömn och kan inte somna om när jag vaknar. Mycket underligt om ni frågar mig.

Over and out!

Fest

Igår var jag på Halloweenfest hos min kompis Markus. Jag lyckades glömma busskortet när jag skulle iväg och kom på det först när jag skulle gå ner i tunnelbanan så det var bara att vända om och gå tillbaka. Tur att jag inte åkte hemifrån Skogås för där är det ju en öppenspärrlinje och jag hade inte ens tagit upp busskortet.

Hämtade i alla fall busskortet och gav mig iväg. Tog längre tid än jag trodde att åka till Rågsved. Jag kom fram i alla fall och hittade ovanligt lätt hem till min kompis.

Det var en rolig fest även om jag inte kände så många. Var bara Markus och en annan kille. Men jag är inte direkt den som inte kan prata med människor. Jag hade jättekul och det kändes lite trist att jag var tvungen att åka hem när jag gjorde men det var sista bussen som gick. Tog sin lilla tid att komma hem men dit kom jag till slut i alla fall.

Det var en riktigt trevlig kväll med roligt folk, god mat och allt det där som en bra fest ska ha. Jag hade jättekul. Tack för en bra fest helt enkelt!

Enda trista var att Mattias var tvungen att jobba och inte kunde följa med. Men men det är så det blir ibland och det är inte mer med det. Det kommer fler fester.

Over and out!

Ingen kamera

Jag upptäckte någonting väldigt jobbigt på väg hem från jobbet idag. Jag glömde min kamera på jobbet. Inte min stora fina bäbis utan min lilla ständiga följeslagare, min kompaktkamera.
Använde den för att fota mina små elever idag när dom var så fint utklädda. Lånade ut kameran till min kollega och hon tömde den på bilder medan jag satt och kollade film men ungarna. Sen var typ det sista hon sa att hon hade lagt min kamera i bokhyllan i vårt klassrum. Tror ni att jag kom ihåg det? Nej, självklart inte.

Jag kom på det när jag redan var halvvägs hemma så det var ingen idé att vända om och hämta den =( Får ta den på måndag. Dock ville jag ju ha den nu i helgen då jag tror att morgondagen hade vart ett sånt tillfälle när jag vill ha min kamera med mig. Kommer sakna den om vi säger så.

Detta betyder dock att jag inte kan lägga upp några bilder just nu. Fixar det efter helgen sen. Vet att min kollega tog några bilder på mig i min fina häxhatt så det kommer en sådan bild på måndag.
Hoppas ni står ut med så få bilder till på måndag.

Over and out!