Kanske på tiden

Ibland kan jag verkligen vara världens segaste person på att fixa saker. Det vet redan ni som känner mig så jag tänker inte tjata om det. Vissa saker kan ibland ta längre tid än andra dock. Att färga håret är en sådan sak som ibland tar evigheter för mig. Idag tog jag äntligen tag i det dock. Eller ja, för att vara mer exakt så tog M tag i det och hjälpte mig att färga håret.
 
Så här såg det ut innan vi började.
 
Så här blev då resultatet. (fjortisbild jag vet)
 
Blev lite besviken på färgen för jag ville ha mer rött men men ibland blir det inte riktigt vad man väntat sig. Får bli en annan mer garranterat röd färg nästa gång.
Tack för hjälpen i alla fall M. Blev i alla fall av med utväxten.
 
Over and out!

Hemmafix

Har fixat lite här hemma med olika saker och jag är riktigt nöjd med förändringarna och förnyandet som jag tagit tag i också.
 
Det första är att jag fixat ett nytt köksbord. Det är ett barbord och jag blev ritkigt nöjd för jag har velat ha ett sånt bord i flera år. Jag älskar det om vi säger så.
 
 
Ett annat projekt som tagit form är en sorta almenacka på väggen. Inte en sån där i papper som man köper och hänger upp, nej det är en målad almenacka. Jag köpte griffeltavlefärg och målade upp en ruta på väggen som jag ska ha som almenacka. Nu behöver jag bara kritor att skriva med också så är jag fit for fight. ^^
 
 
Mitt sista lilla projekt är något som har tagit mig ett par år att genomföra och nu när jag äntligen tagit tag i det här så undrar jag varför jag inte gjorde det här tidigare? Ni som känner mig vet att jag är totalt värdelös med blommor så det är ingen överraskning att jag enbart äger en och det är inte ens en blomma utan bara en grön bambuväxt. Igår tog jag tag i projektet att plantera om min bambu. Jag köpte en ny kruka för sådär tre år sedan och skulle plantera om den men det drog ut på tiden om vi säger så. Igår fick i alla fall min stackars bambu sin nya kruka och ny jord. Jag blev nöjd med resultatet. Dock skulle jag nog köpt påsen med 10liter jord istället M, det blev lite kappt med jord men det funkar.
 
 
Börjar verkligen trivas i min lägenhet. Finns fortfarande lite småsaker som jag vill fixa och skaffa och sånt men det får komma när det kommer och jag tror att det kommer bli toppen.
 
Over and out!

Typiskt

När man för en gångs skull har lite sovmorgon innan jobbet så är det ju typiskt att man vaknar en timme innan alarmet i telefonen går igång. Man kan ju bli irriterad på mindre om man säger så. Men man får väll se det från den ljusa sidan också, nu kan jag vakna till i lugn och ro och äta frukost, blogga och läsa lite innan det är dax att åka till jobbet. Kanske så att man ska ta en morgonprommenad till och med. Tror nämligen att det är på tiden jag börjar jobba lite på att få ner siffrorna på vågen igen. Dom har klättrat uppåt lite för mycket om du frågar mig. Vi får se helt enkelt.
 
Over and out!