Tenta!

Idag var det då dax för tenta. Jag var hur nervös som helst oh trött som sjutton i morse. Jag tror att det gick bra. Eller så missuppfattade jag alltihopa och då gick det åt pipan men men. Inte mycket jag kan göra åt saken nu om man säger så.
Nu har jag i alla fall sommarlov. Om det blir om tenta fram tills den 21:a augusti och om det inte blir om tenta ända fram till den 28:e augusti. Ett långt sommarlov helt enkelt. Det är jätteskönt.
Mange har färgat håret idag igen. Ännu en underlig frisyr undertecknad TigerBumbi. Den här gången blev det smala ränder över huvudet.

Idag hittade jag en lite kul grej ute på vinden. Flera stycken för att vara exakt. Jag letade efter ett guldarmband som jag fick av min mormor för någr år sedan men jag hittade det inte. Jag börjar fundera på om det inte ligger hemma hos mamma. (Trotts att hon flyttat två gånger)
Det jag hittade i en kartong var dock några gamla kassettband. På dom banden fanns våra gamla resor inspelade som radioprogram. Jag och min förra styvpappa spelade in våra resor som en typ av dagbok som vi kallade för "Barnens byrå". Det var två olika resor till USA och en resa till Australien. Visst är det lite underligt att höra sig själv på band men kul minnen att ha. Har suttit och lyssnat igenom banden hela kvällen nu och det har blivit en el del skratt. Minns du barnens byår "teknikern"?

all for now.
Over and out!