Nya garderoben

Det här blir inget långt inlägg utan det är mer bara en uppdatering. Jag slängde ju ut mina gamla garderober och sen flyttade vi runt lite i vårt sovrum. I måndags förra veckan så blev min nya stora garderob levererad. Fem paket som skulle lyckas bli en stor garderob. (Kan ju direkt erkänna att jag råkar tycka att det är kul att bygga ihop IKEAmöbler och är rätt bra på det.) Jag såg fram emot att bygga ihop alla delarna men en enda blick i bruksanvisningen fick mig att inse att det här inte var min grej. Mitt tålamod hade tagit slut efter första sidan. Kim var en ängel och när han kom hem efter jobbet i tisdags så byggde han ihop allt åt mig. (Det tog typ 7 timmar och han använde både en och två svordomar på vägen.) När det var klart flyttade jag in alla mina kläder. Var rädd att jag inte skulle få plats med alla mina kläder trotts att jag rensade ur hur mycket som helst. Allt fick i alla fall gott om plats och jag är supernöjd. 
 
 
Jag är supernöjd med min nya stora garderob och det känns lite som att jag faktiskt plockat både en och två vuxenpoäng då jag faktiskt köpt en garderob som inte är tänkt till ett barnrum.
 
Over and out!

1UPbox

Fick hem min 1UPbox för april här för någon vecka sedan. (Nu börjar jag komma ikapp med mina boxar och bloggen.) Temat för april var Action och den var som vanligt full med roliga och fina saker. Som vanligt fick man med en liten pin med månadens tema.

   

Det första var den här månadens unika T-shirt. Den här gången var det Groot, captain Jack Sparrow och The last airbender. Jag älskar dom här t-shirtarna då det är bra kvalitet på båden tröjan och trycket. Trycket sitter kvar superbra även efter flera tvättar och den är gjort av 100% bomull.

 

Sen fick jag en klocka som bara går att få via 1UPbox. Kanske inte den bästa kvaliteten men den funkar att se tiden och den sitter bra på armen. Jag gillar den.

    

Nästa sak i lådan var ett stort svartvitt klistermärke med Jack Sparow.

Nästa sista grejen var ett nyckelband med figurer från serien The last airbender.

Den sista grejen var en liten gosedjursversion av The Vision från Marvels Avengers.

NU har jag hunnit ikapp med mina 1UPboxar och jag ser fram emot den här månadens box som har temat Genius. Det ska bli intressant att se vad dom plockat ihop nu i Maj.

Over and out!

Helgen

Planerna var att det skulle komma upp både ett och två inlägg här på bloggen den här helgen. Så blev det ju inte riktigt kanske. Datorn blev inte ens startad. Hela helgen har gått åt till att röja här hemma i lägenheten istället. Sovrummet har fått sig en ordentlig genomgång och det har blivit ommöblerat. 
 
Vår bostadsförening hyr varje vår och höst en stor kontainer för grovsopor och det är absolut ett ypperligt tillfälle att sälng sånt man vill bli av med. Nu har jag köpt en ny stor garderob och väntar bara på att få den hemkörd också. (Den ska komma imorgon kväll om allt går enligt planerna.) Det betyder att mina två gamla garderober skulle gås igenom, rensas och sen plockas isär. Det resulterade i att nu ligger alla mina kläder i vardagsrummet.
 
 
Utöver att mina garderober plockades isär och slängdes så tömde vi Kims byrå också. Den han hade fick fyltta ut i vardagsrummet och den vi hade där som TV-bänk blev isärplockad och slängd. Lådorna höll på att ge upp helt på den så det var dax att byta ut den i alla fall. Så nu har Kim fått min gamla byrå, vi har flyttat runt alla möbler förutom sängen, inne i sovrummet och nu väntar vi bara på att graderoben levereras så vi kan sätta ihop den och mina kläder kan flytta in. Sen ska vi köpa en ny hylla från IKEA för lite förvaring av småprylar också. Efter det så är sovrummet helt klart. Ja, tavlorna ska upp på väggarna igen också förståss. 
 
    
Såhär ser det ut just nu i vårt sovrum. Vill ni ser hur det såg ut innan vi började så kolla in det här blogg inlägget från vår tidigare ommöblering.
 
Tror att det kommer bli toppenbra när allt verkligen är på plats och alla kläder fått flytta in i sitt nya hem istället för att ockupera vardagsrummet.
 
Over and out!