Vetrinärbesök

Igår så lät min lilla busmus My jätterosslig. Hon har låtit lite illa till och från i ett par veckor nu men i och med att det alltid ha släppt efter en stund så har jag trott att det förmodligen varit en förkylning eller något sånt.
Igår var det dock värre än vanligt och det höll i sig ett bra tag också. Sen började hon host. Hela hennes lilla kropp skakade och jag blev jätteorolig för henne. Vill ju inte att det ska hända henne någonting. Hon är min lilla speciella gosmus, min datamus som alltid ska vara med matte vid datorn och hjälpa mig att skriva på tangentbordet.
Efter en hel del telefonsamtal fram och tillbaka så blev det i alla fall så att hon fick åka till vetrinären. I och med att min pojke jobbade sent igår så fick jag kolla med mina kompisar om någon kunde köra mig. En v mina killkompisar var jättesnäll, han tvekade inte ens en sekund när jag sa att My behövde åkte till verinären. Han sa bara att han skulle va hos mig om tjugo minuter.
Sen bar det iväg ut på äventyr för My. Vi kom till vetrinären och fick sitta och vänta en stund. Sen kom det en vetrinär och tittade på henne och lyssnade på henne. Vi fick med oss antibiotika hem och nu ska hon äta det två gånger om dagen i en vecka. Jag hoppas verkligen att det hjälper.
My är i alla fall jätteduktig och äter sin medecin. Den ska tydligen smaka banan och jag vet ju inte om den gör det men men. Hon äter den i alla fall, om än lite motvilligt så man får hålla i henne ordentlgit. Hon är som en liten femåring som inte vill ta sin medecin men som till slut ger med sig.
Idag verkar hon lite piggare än hon vrt på ett tag. Hon låter fortfarande lite rosslig till och från men inte lika mycket som innan. Det blir förhoppningsvis bättre desto fler gånger hon får sin medecin.
Hon ligger i alla fall och myser i min tröjficka nu och knaprar på ett bananchips och mår gått och just nu låter hon i alla fall ingenting.
Jag håller tummarna på att min lilla busis blir frisk nu.