Semester!



Äntligen var den här, den första riktiga semesterdagen. Jobbade visserligen sista dagen i fredags men det är idag första riktiga semesterdagen är. Det är just idag det känns att man har semester för det är idag jag inte behövde ställa väckarklockan på 6. (Hade en mycket sötare väckarklocka, om än lika effektiv.)

Fyra veckor ledigt. Det ska bli skönt. Iår blir det ju också semester och inte bara sista ordentliga rycket med flyttpackning. Förra året tror jag att jag spenderade en sådär 7 månader med att rensa, organisera och packa inför flytten hit. Iår får packandet sträcka sig till en väska för att kunna åka upp till Sthlm i några dagar. 

Jag är glad att vi inte har sådär jättemycket inplannerat. Ett besök i Sthlm och sen får vi se. Jag och Vilya lär hitta på saker medan Kim jobbar. Han har äntligen fått ett jobb och det märks att han saknat att göra någonting på dagarna. Jag och Vilya hittar nog saker att roa oss med i alla fall. Vi tar dagen som den kommer och ser vad vi känner för att hitta på. Måste se till att sätta fast fästet till cykelvagnen på min cykel också så vi kan ge oss iväg på äventyr om vi känner för det. 

Vad har ni för planer när ni har semester? Fullbokat eller spontana saker när man känner för det?

Over and out!