Bullbak

Vad gör man när sambon fyller år (Kim fyllde år igår) och det är för varmt för att baka en tårta? Jo man frågar honom helt enkelt om det finns något annat han vill att jag ska baka till honom. Önskemålet blev blåbärsmuffins och kanelbullar. 

Sagt och gjort, idag blev det bullbak trots det här varma vädret som gjorde köket till rena bastun. Det är tur att bulldeg ska jäsa så att jag fick lite pauser att svalka av mig. Tror ärligt att jag från och med nu håller mig till bullbak under vinterhalvåret enbart. Muffins är inte lika krävande och sånna blir det bakat imorgon.

Blev i alla fall grymt nöjd med bullarna. Lyckades för en gångs skull med konststycket att inte bränna dom. Det brukar annars vara just det som är min specialitet.


Nu ska vi bara se om han som beställde dom ger sitt godkännande också. 

Over and out!

Böcker i Juni

Då var det dax att gå igenom vilka böcker som blev lästa i juni. Fattar inte riktigt att tiden har gått så fort men uppenbarligen har den ju det. Det här var böckerna jag han med att läsa i alla fall.
 
Bok 24
Apollyon,
fjärde delen i Covenant-serien av Aprilynne Pike.
 
 
Bok 25
Sentinel,
femte och avslutande delen i Covenant-serien av Aprilynne Pike.
 
 
Bok 26
Twelve days of christmas,
av Trisha Ashley.
En riktig "feel good"-bok som är lätta och roliga att läsa ibland. Sen håller jag mig till min taktik att läsa julböcker på sommaren när det är varmt för att kanske lura skallen att det inte är sådär supervarmt.
(Det går sådär)
 
Det blev inte så många böcker lästa i Juni tyvärr. Det var lite förmycket annat som kom ivägen för läsningen. Tar igen det nu i juli istället. Den här månadens lista kommer att bli desto längre.
 
Over and out!

Sommarläsning

Det råkade visst bli sommar och det gjorde att mitt fokus bara gled iväg härifrån. Nu har jag äntligen hittat tillbaka och antingen idag eller imorgon kommer en uppdatering på min utmaning med 50 böcker på ett år. Måste ju redovisa böckerna för maj.

Juat nu tänkte jag skriva lite annat. Har nämligen tänkt en del på att det är många som verkar läsa nu under sommaren. Ser böcker och reklam för sommaläsning överallt. Hittar nästan ett litet hörn med böcker i varje affär. Så vad läser ni nu under sommaren? Har ni något nytt ni köpt just enbart för att läsa nu under sommarsemestern? 

Många köper en, kanske två böcker. Jag känner mig själv och har bunkrat upp med sex nya böcker. Väntar bara på att min semester ska börja på fredag så att jag får sätta tänderna i dom.


Få se om jag lyckas hålla mig tills dess eller om jag tjuvstartar.

Over and out!