Värme

Det är helt omöjligt att klaga att det skulle vara kallt ute nu. Jag sitter i stort sett framför datorn i shorts och bikinitopp och svetten bara rinner. Det har verkligen blivit värmebölja i stockholm.

Mina vänner kom hem från lajv igår. Jag är så avis på dem. Skulle också velat åka iväg och lajva. Nu får jag vänta tills nästa år istället. Det är lååång tid tycker jag. Visst får jag ju tid att fixa ny lajvutrustning tills dess då men det tar i alla fall lång tid innan jag får åka. Jag kommer kunna sy en helt ny lajvgarderob tills nästa år om jag bara ska få göra förberedelser. Det är väll bra i och för sig men jag ska ha plats för alla nya kläder också. Mina lajvkistor börjar liksom bli lite fulla. Jag har ju en hel del kläder till lajv redan. Men en ny klänning, en eller två kjolar, en pösblus, två livstycken, två kjolar och ett par nya byxor måste ju få platts. Det är i alla fall vad jag räknar med att behöva. Till att börja med. Jag gissar att jag kommer komma på mer efter hand. Ja, just det...ett läderharnsesk också. Det är också ett måste till nästa sommar. Jg kommer ha att göra när jag inte pluggar alltså.

over and out!

Bio! Bio! Bio!

Jag tror att jag har haft bio nojja på sista tiden. På två veckor har jag vart på bio fyra gånger.
Först var jag och såg den nya narnia filmen med några kompisar. Den var bra men jag hittade massa fel om man som jag har läst boken. Sen var jag med på en mhippa och då var vi självklart och såg Sex and the city. Andra gången jag såg den filmen på bio men den var fortfarande lika bra. Jag bara måste ha dne på DVD när den kommer ut.
Sen var jag och pojen min och såg Kung-fu panda. Den var grymt rolig men den kändes lite väl moralisk. Moralkaka på moralkaka liksom. Sen igår var jag och kompisarna och kollade på den nya Batman-filmen The Dark knight. Den var bra men kändes lite för lång. Sen var det också som att filmen började om tre gånger under filmen. Jag gillar dessutom Tim Burtons filmer om Batman bättre så jag är kanske lite väl kritisk men men. Det är väll egentligen det som är meningen när man går på bio? Man vill bli lite underhållen en stund och man har full rätt att kritisera fillmen och säga vad man tycker. Man kan ju inte gilla allt.

over and out

Sommarplaner

Av någon anledning trodde jag att den här sommaren skulle bli lång och till och från trist men hittills har den där tristessen inte infunnit sig. I alla fall inte ännu. Jag har haft väldigt mycket att göra och det har hittills vart enormt roligt.

Vad har jag då haft förmig hittills egentligen?
Jag har vart i Tellberg. Jag har varit på flertalet grillkvällar. Jag har fixat ett pass. Jag har shoppat. Jag har läst böcker. Jag har spelat in två låtar tillsammans med en kompis. (www.transponse-music.com <---- min kompis hemsida) Jag har varit hundvakt. Jag har åkt båt. Jag har varit på ett bröllop och jag har vart på flera biobesök. Jag har lekt modell tillsammans med min favvofotograf. Jag vet helt enkelt inte vart tiden har tagit vägen. Men jag är glad att tiden har flutit på. Nu hoppas jag bara på att jag får en fin sista månad av den här sommaren.


Jag garranterar att den här bröllopstårtan var helt underbart god.

over and out!