2x80

Förra helgen spenderade jag i dalarna tillsammans med M, kusinerna, och moster C för att fira mormor och morfars 80års-dagar. Mormor fyllde år då och morfar fyllde år för en månad sedan och nu var det alltså dax att fira dom båda. Det blev en strånade fin agustidag och vi åt så mycket smörgåståra så det näsatn var löjligt. Jag är riktigt trött på smörgåståra vid det här laget och vill hellst slippa se en till sånda på ett bra tag nu.
 
Mormor och morfar fick en hel del blommor och jag lekte som vanligt paparazi med min kamera. Fotade en hel del och det som hamnade mest på bild var faktiskt blommorna.
 
     
     
     
Det här var några blommorna som dom fick i uppvaktning.
 
Jag älskar ju att fota och självklart blev det en och annan bild på andra blommor också om vi säger så.
 
     
       
       
Ja, det var väll kanske inte enbart blommor då det blev ett och annat äpple och nypon fotat också men men.
 
Jag hade i alla fall en väldigt trevlig helg med min familj och jag är glad att vi fick fint väder när vi nu skukle fira de båda 80-åringarna. Grattis igen till både mormor och morfar. (Jag vet att dom inte har internet men i alla fall)
 
Over and out!

Nya sötnosar

I slutet av förra året bestämde jag mig för att skaffa husdjur igen. Jag valde då att skaffa möss igen. Jag saknade att ha något att pyssla om och mina små bustjejer var perfekt. Dock blev inte lilla Fanta så gammal då hon fick en tumör. (Väldigt vanligt bland möss tyvärr.) Cockie blev då ensam och det är inte det bästa för små mustjejer då dom mår bäst i grupp.
 
Sedan dess har jag letat efter några små tjejer så att Cockie får lite sällskap. I lördags var jag och mötte up en tjej som föder upp möss. Äntligen fick jag hem dom två små söta tjejerna som jag tingat hos henne. Är jättesöta, gosiga små busungar och jag är glad att jag valde dom.
 
Så får jag pressentera mina två nya små busungar.
 
Ruby
 
Dixi
 
Dom här små busfröna tror jag kommer bli en väldigt bra sällskap åt mitt stora busfrö Cockie. Dom får än så länge bo i två olika burar men jag ska sätta ihop dom i en och samma snart. Temperamentet hos dom här två tjejerna har också fått mig att inse en sak, jag ska aldrig köpa möss från en zooaffär igen. Ska jag köpa möss även i fortsättningen så blir det från uppfödare. Möss från upfödare har ett mycket lugnare temperament och dom är väldigt mycket mer keliga om vi säger så.
 
Over and out!

Tjejig

Ibland får jag tokryck och känner att jag behöver vara lite mer tjejig än vanligt. När jag får sånna här ryck så brukar det allt som oftast sluta med att jag fixar till mina naglar. Så även denna gång.
Fick ett snyggt lila nagellack av min kompis Nina när hon var här och hälsade på förra veckan och det var jag ju självklart tvungen att testa. Det blev alltså lila lack med lite blingdetaljer.
 
 
Jag blev riktigt nöjd med lacket och nagellacket jag fick av Nina var riktigt bra. Jag är typ kär i färgen om vi säger så. Den är precis min färg. Enda felet jag gjorde var att jag inte hade något ordentligt underlack så det börjar flaga redan tyvär. Fast det kanske är bra med tanke på att jag förmodligen får måla om naglarna till helgen då lila inte riktigt passar till klänningen jag tänkte använda.
 
Over and out!