Nagelfix

Den senaste veckan har jag fixat mina naglar igen för första gången på rätt l'änge faktiskt. Det där med att fixa naglarna går verkligen i perioder för mig och ibland så går det rätt lång tid mellan gångerna. Den senaste veckan har jag fixat mina naglar två gånger med väldigt olika typer av lack.
 
Den första lackningen jag gjorde så  använde jag mig av ett graderingslack, eller ja tre för att vara lite bokstavlig. Det vill säga tre lack som man använder tillsammans på nageln för att skapa en cool effekt.
 
 
Lacket/lacken jag använder har jag köpt förut i en annan färg och tyckte att det var jättebra så nu tänkte jag att jag skulle testa det rosa. Jag älskar rosa! (Jag hade inte någon rosa period när jag var liten, har jag för mig i alla fall, så jag har den nog nu istället.) Jag blev inte besviken på det här lacket heller.
 
(Det är mer rosa i verkligheten.)
 
Det andra lacket blev ett mer naturligt lack med lite stenar och lite nageldekorationer. Väldigt minimalistiskt helt enkelt och det blev riktigt bra. Jag tyckte att det blev helt ok.
 
 
Over and out!

Ljus i mörkret

Nu börjar mörkret så sakta smyga sig på och jag vet att många tycker att det är jobbigt. Själv har jag inget problem med mörkret nu under hösten. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt. Jag får ta fram mina fina ljuslyktor som jag har under hösten och fixa iordning med dom här hemma. Har man som jag massor av olika ljuslyktor får man allternera mellan dom och fixar med det med jämna mellanrum. För tillfället är det tidig höst som är temat här hemma och det kommer fortsätta from till slutet av oktober när det är dags att göra klart för Halloween.
 
       
 
   
 
       
 
Är det någon mer än jag som älskar hösten av just den här anledningen? Det är så mysigt med tända ljus och hela lägenheten känns annorlunda när jag har bytt ut mina ljuslyktor. Hade en kompis som tyckte att hon och hennes man använda för många ljus hemma hos sig men jag tror inte att det går att använda för många ljus. Eller jo, när det blir en brandfara är det nog för mycket. Eller om du använder mer ljus än du har råd med. Utöver det tycker inte jag att det går att använda för många ljus.
 
Over and out!

Höst

Nu kommer verkligen hösten krypande och jag kan inte påstå att jag ser det som någonting negativt. Jag tycker att det är ganska mysigt. Jag har inte hunnit tröttna på kylan, mörkret och allt det där och sen har vädret inte hunnit tråka ut mig heller.
 
Jag tycker om alla årstider av olika anledningar och hösten har verkligen sina fördelar. Något av det bästa jag vet är dom där kristallklara höstdagarna när solen skiner och det är kyligt ute. Jag tycker om disiga mornar av någon anleding också. Tycker att världen känns lite mystisk och magisk när det är riktigt disigt ute och man trotts det ser solen skina genom diset och veta att dagen kommer bli fin. Sen älskar jag alla vackra färger som kommer krypande ute i naturen nu också. Det är så tacksamt att gå ut och fotografera för jag hittar alltid någonting vackert att ta bilder av.
 
Sen är det ju också mörkret som kommer krypande. Jag tycker att det är supermysigt att tända en massa ljus, fixa en stor mugg med te och krypa upp i mitt soffhörn med antingen en bra bok eller en bra film. Det är verkligen en annan känsla att göra det när det är mörkt ute än mitt i sommaren när det känns som att solen inte ens hinner gå ner innan den är påväg upp igen.
 
Har tagit en del foton den senaste veckan som jag verkligen tycker representerar hösten för mig. Hoppas att ni tycker om dem.
 
       
 
      
 
       
 
      
 
Det kommer förmodligen komma upp en hel del bilder till under de kommande veckorna då det finns så mycket fint att fotografera just nu och jag vill fånga allt på bild.
 
Over and out!