Snabbspolning

Jag lovar, varje år när man får semester så är det någon aom trycker på nån hemlig knapp och tiden går dubbelt så fort. Fyra veckors semester bara försvann utan att jag riktigt hängde med i svängarna om vi säger så. Det gör jag aldrig när det kommer till semester om jag ska vara helt ärlig.

Även om tiden gått fort så har en hel del hunnits med också. Både stort och smått. En del finns fortfarande oavbockade på min "att-göra-lista" men det må vara hänt.

Det har i alla fall hunnits med ett besök upp till Stockholm, träffa vänner och familj, gått på Skansen, Östersjöfestivalen, M och Manne hälsade på, Vilya har tränat att cyckla, TV-spel, tårtbak, födelsedagsfirande, lyssna på poddar och ljudböcker, plantera nya krukväxter och målat naglarna.










Även om dom här veckorna har gått på tok för fort och jag önskar att jag hade haft en månad till för att hinna med dom där sakerna jag fortfarande har på listan så är jag ganska så nöjd. Det har varit fyra toppenveckor och nu drar snart jobbet igång igen med ett nytt läsår. Det ska bli kul att kunna vara med från början av läsåret igen. Förhoppningsvis så flyter hösten på och vi hinner med en massa roliga saker även då. Sen kommer ju även min favorittid på året långsamt närmare också. Även om jag tycker om sommaren så är julen ändå alltid min speciella favorit på året.

Hoppas att alla ni andra också haft en fin sommar och hunnit vara lite lediga. Nu tar vi nya tag igen och ser vad den närmaste tiden har att erbjuda. Vi tar en vecka i taget va? Ingen mer snabbspolning nu.

Over and out!