God jul!

Tänkte passa på att önska er alla en riktigt fin jul. Oavsett hur ni firar och om ni firar så hoppas jag att ni får en riktigt fin dag.

Själv ska jag fira med Kim, min pappa, Kicki och min lillebror. Jag tror att vi kommer få en lugn och mysig julafton tillsammans som det ska vara.

God Jul!

Over and out!

Vit jul

Det kom en massa snö till slut. Eller ja, kanske inte en massa med i alla fall tillräckligt för att det skulle bli vitt på marken och träden skulle bli sådär luddigt fluffiga. Jag tycker att det är mysigt och världen blir på något sätt tystare. Det är som att snön dämpar alla ljud och det blir ett lugn.
 
Nu kommer ju självklart frågan om det får ligga kvar och vi får en vit jul? Vad tror ni? På jobbet är det många olika spekulationer om det kommer ligga kvar, komma mer snö eller om det kommer hinna töa bort tills nästa vecka. Jag har hört alla varrianter. Jag vet inte riktigt vad jag själv tror. Jag hoppas att det ligger kvar för det är lagom mycket snö nu och en vit jul med snö är mer juligt när allt kommer omkring men samtidigt vet jag ju hur förädiskt vädret är här i stockholm så det finns ju aldrig några garrantier. Vi får väll helt enkelt njuta av snön så länge det ligger och vara glada för det lilla.
 
Over and out!

Julgran 🎄

Dagarna nu i december går verkligen fort. Nu har mer än halva tiden till jul passerat och julkänslan ökar mer och mer för varje dag. Jag är nästan klar med alla julklapparna som ska fixas och igår la jag alla julkort på lådan så dom borde komma fram nästa vecka.

Den här helgen var planen att julgranen skulle upp. Jag trodde att jag skulle få ta det nästa vecka då jag inte riktigt haft någon energi idag men det är tur jag har världens bästa Kim. Han brukar överlåta allt vad julpyntande heter till mig men inte den här gången. Han hämtade upp julgransgrejerna från källaren, satte ihop granen och fluffade upp grenarna (det är en plastgran med inbyggd belysning). Sen hjälpte han mig med stjärnan och att fästa fast glitterslingorna. Allt jag behövde göra var att hänga upp kulorna i granen och arrangera glittret som jag ville ha det. 


Jag blev riktigt nöjd och julstämningen här hemma ökade massor. Älskar att belysningen liksom sitter i själva granen. Det är superfint och inget trassel. Granen var absolut värd pengarna.

Over and out!