En timme

Nu är det bara en timme kvar och sen är det då äntligen julafton. Jag har räknat ner från den första december. Har för säkerhets skull haft två stycken adventskalendrar, en chokladkalender och en med godis i. Har lyckats räkna rätt i år också.Jag hoppas att alla mina nära och kära får en underbar jul med god mat, trevligt sällskap och spännande och roliga julklappar. Tänker på er allihopa, ingen nämnd och ingen glömd. Skänker också en extra liten tanke till er som av någon anledning ska ut på vägarna. (Jag ska ju det jag med men jag kör ju inte.) Ta det lugnt och försiktigt ute på vägarna jag vill gärna få uppleva många roliga stunder med er alla även nästa år.God jul på er allihopa. Nu blir det natt gör mig och så ses vi imorgon.Over and out!

Fjärde advent

Idag är det då fjärde advent. Fyra långa veckor har passerat och väntan är nu slut, nu är det då äntligen jul. Har hunnit med massor under dom här veckorna. Baka knäckebröd, fixat lussekatter, byggt pepparkakshus, pyntat lägenheten, klätt granen, slagit in julklappar och skickat julkorten som blivit gjorda.Hoppas att ni alla har en lugn och mysig kväll såhär dagen innan julafton. Önskar er alla en mysig och glad jul imorgon. Kram till er allihopa.Over and out!

Rotlåda

Idag är dan-före-dopparedan och för mig innebar det att det var dax att fixa rotlådan.Rotlåda är ett finskt inslag på julbordet men i och med att mammas sida av familjen är finsk så är det kanske inte så konstigt att vi alltid äter det. Blev riktigt nöjd med årets upplaga och jag tror att den kommer smaka riktigt bra imorgon.Over and out!