Böcker i april och maj

Nu när både april och maj har passerat så är det absolut dax för mig att fylla på min boklista i min 50-böcker-på-ett-år-utmaning. Jag skrev aldrig vilka böcker jag hade läst i april utan jag valde att vänta till dess att maj också hade passerat så att jag kunde lägga in båda månaderna på en gång. Det kommer också bli mindre infomration om böckerna jag har läst hittills än tidigare. Mest för att jag känner att jag vill göra ordentliga recensioner på alla böckerna och då tar jag dom en och en istället i var sitt inlägg, kanske ett inlägg för en hel serie, vi får se. Här kommer i  alla fall böckerna för april och maj.
 
April
 
Bok 18
Spells av Aprilynne Pike
 
 
Bok 19
Wild av Aprilynne Pike
 
 
Bok 20
Destined av Aprilynne Pike
 
Det här är del två, tre och fyra i en och samma serie så skriver jag ut något om handlingen så avslöjar jag slutet på bok nr ett tyvärr.
 
Maj
 
Bok 21 
Half-Blood av Jennifer.L.Armentrout
Det här är första boken i Covenant-serien som består av fem böcker. För att man fullt ut ska hänga med och uppskatta den här serien är det bra att i alla fall ha ett hum om grekis mytologi. Serien påminner en del i handling om serien Starcrossed som jag läste tidigare i år. Vill du veta mer om dom böckerna klicka här.
 
Bok 21
Pure av Jennifer.L.Armentrout, andra boken i serien. 
 
Bok 22
Deity av Jennifer.L.Armentrout, tredje boken i serien.
 
Det här var dom böcker jag läst i april och i maj. Jag håller på med den  fjärde boken i Covenant-serien men har inte hunnit läsa klart den innan det blev juni så den får hamna i nästa inlägg. Börjar tappa min marginal med antal böcker och veckor nu så det blir till att försöka läsa på så jag inte hamnar efter i alla fall. Snart har jag dock lite semester och då hinner jag läsa rätt mycket så det ska nog inte vara några större problem att läsa ikapp en marginal igen. 
 
Over and out!