Ny matta

Nu helgen har vi haft en container här som våran förening står för och då har vi passat på att slänga en massa skräp. Bland annat så åkte våran vardagsrumsmatta ut. Kim har stört sig på den sen han flyttade hit och jag har tyckt att den är rätt äcklig ett bra tag nu. Det var sex små fyrkantiga mattor som jag lagt ihop till en stor matta och i och med att det var lång lugg på mattorna gick det inte att få dom ordentligt rena hur länge man än dammsög dom. När jag köpte dom för snart fem år sedan så tyckte jag att det var en toppenidé men nu i efterhand är jag glad att vi slängde dom. Det blev rätt tomt i vardagsrummet utan dom.
 
 
 
Anledningen till att vi slängde mattorna var inte bara för att vi var trötta på dom utan också för att jag länge har tittat efter en ny matta till vardagsrummet. Då hellst en som är tillräkligt stor som den är så jag slapp ha sex mattor ihopsatta till en. Jag hittade en matta som jag tyckte var snygg och den fick godkännt av Kim också. Den var tillräkligt dammsugarvänlig. VI var och hämtade den idag och jag måste säga att jag blev grymt nöjd när den väl låg på plats.
 
 
Vad tycks? Själv är jag som sagt jättenöjd och mattan passar in superbra här hemma.
 
Over and out!

Blogg i November

Nu i november kommer jag att lägga ut ett blogginlägg om dagen med olika ämnen. Det betyder att det kommer vara ganska mycket mer aktivitet här än det brukar vara och det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli spännande att se om jag verkligen kan hålla fast i det också. Jag har försökt tidigare år i december och det har ofta blivit så att jag glömt bort det ett par dagar och sen massbloggat. Nu ska jag göra ett ärligt försök att verkligen blogga varje dag.
 
Hoppas att ni följer med mig på den här utmaningen genom hela november.
 
Over and out!

Sy- och hantverksfestivalen

 
Idag var jag till Älvsjömässan (Stockholmsmässan) och det var dax för sy- och hantverksfestivalen. Jag hoppade över den i våras för jag kände att det alltid är samma saker där varje gång. Nu hade jag lite olika saker plannerade och då var det kul att gå dit och hitta material till det också.
 
Det var skönt att gå dit nu på söndagen för det var inte fullpackat med folk som det ibland kan vara på mässor. Det gick faktiskt att gå runt och titta i lugn och ro. Det var visserligen en hel del folk men inte så att det kändes överfullt. Dock som det alltid är så finns det folk med barnvagnar som anser att vagnen ger dem automatisk förtur till allting. 
 
Det blev en del garn till kommande projekt som jag har plannerat här under vintern. Är taggad att få börja med dessa redan nu men jag tror att jag ska försöka avsluta mina pågående projekt först.
 
Det var i alla fall en riktigt rolig mässa men jag tror att jag hoppar över den i vår igen. En gån gom året räcker liksom när det alltid är i stort sett samma utställare. Någon mer som var på mässan nu i helgen?
 
Over and out!