Sista 1UPbox

Fick hem min sista 1UPbox här i början av februari. Sista då jag valt att säga upp min prenummeration på just den här boxen. Jag har vart nöjd med de saker jag fått i mina boxar så jag sa inte upp den pga missnöje. Nej, jag valde att gå vidare helt enkelt. Jag älskade tex alla coola t-shirts som jag fick men jag tröttnade på att alla var svarta. Jag gillar färg och att då snart ha en hel byrålåda full med enbart svarta t-shirts blir tråkigt oavsett hur coola tryck som finns på dom. Sen började även innehållet trilla in mer på tecknade serier som jag inte ens hade hört namnet på och då dalar intresset en aning för mig.
 
Därför fick januariboxen bli den sista från 1UPbox. (För den här gången i alla fall, man vet aldrig om jag väljer att gå tillbaka senare.) Vad innehöll då den här boxen?
 
Temat för januari var Showdown.
 

 
Det som fanns i den var då en mashup t-shirt, en samurai air freshener (tydligen gillar samuraier jordgubbslukt), en kubplushi från DCuniversumet (jag fick självklart Batman!), en lite större plushi från The Walking Dead (coolaste karaktären Daryl Dixon) och till sist ett klistermärke med symboler från smash bros-serien.
 
        
 
Jag är rätt nöjd med den här som sista box.
 
Så, vad händer nu då? Ska jag sluta med mina boxar? Nopp! Jag ska testa en annan nördig box. Jag har beställt en prenummeration på Lootcrate, en box med liknande typ av innehåll som 1UPbox med samma typ av tema. Vi får se vad jag tycker om deras boxar helt enkelt. Ett säljande argument för mig var tex att deras t-shirts inte alltid var svarta. Ser fram emot februaris box som ska dyka upp nu någon gång i månadsskiftet. Blir spännande att se vad som finns i den.
 
Over and out!

</div

Fastnat i bokhyllan...

Bara så ingen tror att jag försvunnit, kom på att jag glömt bort att blogga helt på några veckor nu. Det finns en väldigt bra förklaring, jag lovar. Pga mitt nyårslöfte/utmaning så har jag fastnat lite i min bokhylla. Böckernas värld har helt enkelt vart mer lockande än den digitala världen de senaste veckorna och det är inget jag tänker be om ursäkt för. Böcker har alltid haft en magisk dragningskraft på mig och skulle jag kunna försörga mig på att läsa så hade jag nog gjort det också.
 
 
Jag ska göra ett ärligt försök att uppdatera här lite oftare. Tycker ni att det blir tomt för länge här inne får ni leta reda på mig. Jag sitter förmodligen vid bokhyllan och försöker välja ut nästa bok att plöja mig igenom.
 
Over and out! 

</div