Packat och klart

Jag önskar att jag kunde säga att allt är packat och klart inför vår resa. Så är ju inte fallet då som ni säkert kunna räkna ut. 


Planen var att jag skulle bli klar med pakningen idag. Imorgon sover jag och Vilya hos M för det blir en tidig start för oss på lördag. Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt. Speciellt inte när jag hade tänkt packa medan Vilya sov middag men hon bestämde sig för att hon skulle sova större delen av sin middagslur på mig. Jag hann i alla fall käka lite lunch medan hon sov i sin säng.

Jag har i alla fall packat merparten av det vi ska ha med oss och resten är framplockat på köksbordet så att jag inte ska glömma något.
Jag var rädd att vår väska skulle bli för tung. Jag tror att jag höll andan när jag vägde väskan. Jag har nämligen min ena resväska i en annan resväska. Känns lite knasigt kanske men vi behöver verkligen inte två väskor på vägen dit men nu har vi två väskor till hemresan så att vi vet att vi har plats för att handla saker. Jag hade inte behövt vara orolig för vikten för jag har 3kg till godo. 

Imorgon ska jag packa ner det sista och fixa klart med handbagaget. Det känns som att jag har glömt någonting viktigt att packa ner men jag kan inte komma på vad det skulle vara för allt det där viktiga jag inte får glömma som pass och liknande har jag redan packat ner. Tror att det förmodligen beror på att jag är rädd för att glömma någonting och inte för att jag verkligen har glömt någonting.

Snart ger vi oss iväg på vårt äventyr.

Over and out! 

Det där bra stället.

Ni vet det där bra stället där man lägger saker för atr man ska komma ihåg vart dom är sen? Jag måste ha säkert sjutton sånna ställen men hittar jag det där jag ska ha när jag behöver det? Nopp!

Den här gången är det ett litet rosa lås som är på vift. Jag hade det här i början av veckan när jag höll på med mina väskor och provpackade handbagaget. Jag hittade mitt lilla lås då och tänkte "va bra, där är det då vet jag" sen lät jag det lilla kvar på samma ställe för då skulle jag ju veta vart det var någonstans sen när jag behöver det. Tror ni att jag minns vart jag såg det någonstans? 

Jag skulle visa Kim låset i fredags för jag undrade om han hade den andra nyckeln då jag bara hittade en med låset men självklart så kom jag inte ihåg vart sjutton jag hade sett låset från början. Nu har jag snart letat hela helgen och fortfarande inget lås. 

Det är synd att det måste vara ett sånt där speciellt TSAlås för annars hade jag inte haft några problem. Lås har jag ett antal liggande ifall att jag skulle behöva dom.


Jag får helt enkelt leta vidare efter mitt lås och hittar jag det inte så får jag köpa ett nytt. Då kommer det lås jag letat efter nu garranterat komma fram.
Har ni också ett sånt där bra ställe där ni lägger saker ni ska komma ihåg vart de är någonstans?

Over and out!

10 dagar kvar


Vart tar dagarna vägen? Helt ärligt, jag var inställd på att hela februari skulle gå i slowmotion och att det bara skulle kännas segare och segare ju närmare avresan vi kom. Det brukar vara så när jag ser fram emot någonting men den här gången har dagarna bara försvunnit och jag har ingen aning om hur det har gått till. Jag har en misstanke om att Vilya hjälper till rätt mycket med att få dagarna att gå.

Så idag är det alltså 10 dagar kvar och det känns verkligen som att jag har kommit in på målrakan med alla förberedelser inför resan. Det här kommer absolut vara den resa där jag är mest förberedd någonsin. Jag har säkert skrivit 17 olika packlistor sen nyår. Eller ja, jag har haft dom i skallen i alla fall. Jag har nog bara skrivit ner två eller fem eller något sånt. 

Jag skäms nästan för att säga det här men jag har till och med provpackat, två gånger till och med. Bara handbagageväskan dock. Mest för att jag har försökt lista ut exakt vad jag behöver få ner i handbagaget och det mest effektiva sättet att packa ryggsäcken vi ska ha som handbagage. I vanliga fallet så brukar jag packa handbagaget samma dag som jag ska åka. Allt i sista minuten. Vad jag ska ha i den stora resväskan brukar jag bestämma kvällen innan jag åker någonstans men jag har ett rellativt bra hum om vad som ska ner i den redan nu också. Vi får se om jag lyckas med min plan att inte packa förmycket. Det är jag expert på. Jag packar massor och sen använder jag knappt hälften av alla kläder och det tänkte jag försöka undvika den här gången. Jag ska bara packa det jag verkligen vet att jag behöver ta med mig.

10 dagar kvar till vårt äventyr till New York. Nu börjar verkligen nedräkningen och min resfeber har absolut gått in i en mer intensiv fas.

Over and out!