Lägenheter

Har tappat räkningen på hur många visningar jag har varit på nu.  Har budat på en del av lägenheterna och verkligen hoppats på att vinna budgivningen. Men imorse hände det igen, någon bjöd över mig. Jag tycker inte att det är direkt kul. Jag vill ju hitta en lägenhet och veta att jag har någonstans att bo helt enkelt. Hur gör man egentligen för att hitta en schyst lägenhet och faktiskt vinna budgivningen egentligen? Är det någon som sitter på den hemligheten så får ni gärna dela med er av den kunskapen till mig för just nu ser det inte direkt ljust ut för mig om vi säger så.
Over and out!

Husvakt

Den här veckan som kommer ska jag sitta husvakt åt min pappa för han, min styvmamma och min lillebror ska till Cypern en vecka. Inte helt fel att ha ett helt hus för sig själv. Min lillebror har till och med vart snäll nog att installera en drös roliga spel på sin dator åt mig. Roliga strategispel som  jag kan sysselsätta mig med. Inte helt fel.
Det roliga i allt det här är dock att både min pappa och min styvmamma har ägnat dagen åt att visa mig vart maten finns, vart det finns olika saker som dammsugare, lakan, handdukar osv. Dom har visat mig hur diskmaskinen och tvättmaskinen funkar och sådana saker.
Allt det där skulle ju vara omtänksamt och snällt och vettigt ifall det var ett okänt hus där jag aldrig bott förut. Nu ser ju inte verkligheten ut riktigt på det viset. Det här huset är långt ifrån okänt för mig. Jag växte upp här, jag har bott i det här huset sedan det att jag föddes tills det att jag fick nog av att vara ett skillsmässo-varannan-vecka-barn när jag var 18 och flyttade till min mamma på heltid. Jag var dock här en del helger och sånt och jag flyttade till och med tillbaka hit i ett halvår när jag inte hade någon annan bostad efter att jag hoppat av min utbildning i Norrköping och kom tillbaka till sthlm. Så ni förstår, jag kan det här huset utan och innan och jag är inte korkad så jag tror att jag kan lista ut hur en diskmaskin fungerar och hur man öppnar frysen..=P
Jag trodde att jag skulle bli galen av alla instruktioner. Känns nästan som att det är så mycket jag ska komma ihåg och fixa med och göra att det är ett heltidsjobb att bo i det här huset. Vet inte om jag ska tycka att det är komiskt eller tragiskt...?
Over and out!

Uppdatering igen...

De här senaste veckorna har jag verkligen vart usel på att blogga. Tror att det beror på att jag har fått förmycket att göra och inte är hemma så mycket längre.
Hemma känns inte hemma längre, speciellt inte när mycket av sakerna är nedpackade, hyllorna tömda och det ligger saker precis över allt. Det känns inte hemma längre och jag tycker inte om att vara där. Det känns nästan för jobbigt.

De här senaste veckorna har jag kollat flera lägenheter och budat på några. Totalt förlorat budgivning på 3 olika lägenheter hittills. Men men, bara att hålla tummarna och hoppas på att jag får en egen lägenhet snart. Ska på tre olika visningar på måndag så det ska bli spännande. Får se vad det är för lägenheter och hur mycket priset landar på.

Har även vart ute och farit senaste veckan så då har jag inte ens vart hemma vid min dator. Det kan ju också ha påverkat mitt bloggande. Ska lägga upp lite bilder från det vid tillfälle här under de närmsta dagarna.

Over and out!