Tjejkväll

Ikväll gör jag ett nytt försök till en tjejkväll. Förra gången gick ju mindre bra och det slutade med att jag låg hemma med migrän istället. Mindre kul om vi säger så.

Har i alla fall bjudit in några tjejer och totalt 4 har sagt att dom skulle komma. Två av dom kommer nog men två av dom får jag inte tag på över huvudtaget och det känns som att jag kan räkna bort dom. Trist för jag hade tyckt att det varit jättekul om alla fyra hade kommit.

Nu får vi göra det bästa av situationen helt enkelt. Kan nog ha ganska kul i alla fall. Kolla film och snacka lite skit och äta nått gott. Bara ha en lugn och skön kväll helt enkelt. ^^
Jag ser i alla fall fram emot kvällen och hoppas att den blir riktigt kul. Nästa gång hoppas jag även på att flera kan komma. För det blir absolut fler gånger.

Over and out!

Vår + sol = pollen >_<

Jag älskar våren, tor nu inget annat. Jag tycker om att det blir varmare för jag fryser konstant. Jag gillar att det blir ljusare för jag får så mycket energi då. Jag älskar att man kan vara ute på kvällarna utan att förfrysa helt enkelt. Underbart!

Sen finns det ju mindre roliga saker också. Det första jag tänker på då är förståss pollen. Jag var inte känslig mot det när jag var liten men ju äldre jag blivit desto mer känslig har jag blivit. Nu nyser jag, näsan rinner och ögonen kliar till och från. Jag har ju kännt mig mer attraktiv om vi säger så.
Ovanpå allt det här så använder jag ju nässpray för att klara av nästäppan en aning. Den får dock slemhinnorna i halsen att torka ut så jag får ont i halsen och börjar torrhosta. Ghaaa jag avskyr verkligen pollen.

Nått annat negativt med våren är just ljuset som jag nämnde tidigare. Det är ju jätteskönt att vi får mer sol och ljus men det stör ut min sömn om vi säger så. Jag har hela den här veckan vaknat strax innan fem på morgonen och då börjar det ljusna ute. Det gör helt enkelt att jag inte kan somna om utan ligger och halvslumrar tills väckarklockan ringer.

Det enda som är positivt med sol på morgonen är att jag blir på bra humör och prommenaden med fluffbollen känns riktigt bra. Kanske ska flytta min joggingrunda från kvällen till morgonen istället? I alla fall en gång i veckan när jag inte börjar så tidigt. Fast jag tror att det får bli på helgerna i så fall. Vardagar behöver jag få sova så länge jag bara kan även om jag börjar tidigt.

Over and out!

Stackars huvud

Mitt stackars huvud är inte riktigt med idag alltså. Jag har inte alls koll på vad det är för dag idag. Får påminna mig själv hela tiden om att det är onsdag och inte tisdag. Fast det är skönt när man kommer på det för det betyder ju att veckan blir kortare och helgen kommer fortare.

På fredag blir det i alla fall tjejkväll med några kompisar och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas att dom som sagt att dom ska komma kommer också. Så kul! Har inte haft en tjejkväll eller vart på någon på evigheter. Kanske ska försöka få in att ha en i månaden eller något sådant? Låter det som en bra idé?

Over and out!