Sommar med kollektivtrafik

Nu är sommaren igång och som vanligt betyder det att det blir en massa ändringar i kollektivtrafiken. Pendeln kommer tydligen inte gå hela vägen i sommar då det ska byggas en ny station. För en gångs skull så har jag dock lite tur. Pendeln kommer gå till min station och där vänder den tillbaka in till stan. 
 
 
När jag läste det här blev jag faktiskt lite glatt överraskad. Jag brukar nämligen inte ha sån tur. Det brukar vara så att tåget, med min tur, vänder på stationen innan min. För en gångs skull har jag alltså tur med sommartrafiken. Nu får jag bara hålla tummarna för att det håller i sig också så att pendeln funkar under sommaren.
 
Over and out!

9 år!

Idag fyller den här bloggen 9 år! Jag har alltså skrivit inlägg här i över 3000 dagar. Det har blivit ett antal inlägg här under dom här åren. Ska man vara noga så har jag skrivit 1930 inlägg. 
 
När jag startade jag den här bloggen hade jag inga planer för mitt bloggande men jag hade nog aldrig ens en tanke på att jag skulle ha kvar den såhär länge. 
 
Under nio år har mycket hänt i mitt liv. Både bra och dåliga saker. Idag är jag på en punkt i mitt liv där jag aldrig hade kunnat föreställa mig för nio år sedan. Bloggen har följt med mig i både med- och motgångar och det finns tillfällen när jag sitter och läser gamla inlägg för att se vad jag hittat på. 
 
Jag hoppas att ni som läser min blogg kommer fortsätta följa med mig även i framtiden. Även om bloggandet tyvärr är väldigt sparsamt till och från så kommer jag alltid tillbaka och skriver. Jag ser fram emot att upptäcka vad som finns framför mig och jag hoppas att ni vill fortsätta läsa om det.
 
Hipp hurra på 9-årsdagen bloggen!
 
 
Over and out!

Nagelfix

Nu var det länge sedan jag fixade med mina naglar. Fick ett ryck igår men det lacket fick inte sitta kvar länge om vi säger så. Det blev nämligen nytt lack idag igen. Fixade Petras naglar igår och då testade jag ett tips jag hittat på youtube.
 
Jag har länge undrar hur folk kunde få en massa glitter på sina naglar när dom använde glitterlack. När jag använder glitterlack får jag som bäst upp ett par glitterflakes per lager. Det blir många lager för att få det riktigt glittrigt. Låt oss säga att det inte blir allt för bra. 
 
Tipset jag hittat på youtube är dock att använda en sminksvamp för att sätta glittret på naglarna. Man målar alltså lacket på svampen och sen pressar man svampen mot nageln. På det sättet suger svampen upp lacket medan glittret hamnar på dina naglar. Det funkar verkligen toppen. Testade på Petra igår och det blev riktigt bra. (Glömde tyvärr bort att ta ett foto.)
 
 
Var ju tvungen att testa själv idag. Det här funkar verkligen över förväntan bra och jag blev supernöjd med resultatet. Det här kommer jag absolut göra fler gånger.
 
 
Over and out!