Vilyas önskelista

Jisses vad tiden går fort nu igen. Eller den saktar väll egentligen inte ner men det väljer jag att ignorera just nu. Det är i alla fall hög tid att sätta mig ner och sammanfatta Vilyas låååånga önskelista. Den är ständigt växande om vi säger så. Några nya saker läggs till varje vecka. 
 
Jag kan ju konstatera att hon är väldigt bestämd när det kommer till vad hon gillar eller inte. Hon håller fortfarande fast vid Paw Patrol även om Gabbys dockskåp/Gabby's dollhouse är en stark tvåa som nästan delar första platsen med Paw Patrol. Efter dessa kommer Peppa Pig/Greta Gris. HOn önskar sig i stort sett vad som hellst som har med någon av dessa tre att göra. 
 
Tänker att jag lägger in lite bilder här på saker som finns på hennes lista.
 

 



Utöver alla dessa saker så önskar hon sig kläder (hellst då med tryck från Paw Patrol, Gabby eller Peppa Pig) och hon har storlek 110 - 116 just nu och finns valet så ta 116. Hon växer dock så det knakar så nästa storlek är inte allt för långt borta. 













Något annat som alltid går hem är såpbubblor, ritblock med vita papper för egna teckningar och i stort sett alla former av ritböcker.
 
Over and Out!