1UPbox x2

Jag har verkligen tappat bort mina uppdateringar på det här med 1UPboxarna som jag har fått. Kan ju bero på att boxen som kom i maj kom när jag hade massa annat i huvudet iom skolavslutning och allt sånt och junis box dök upp en vecka in i juli. (Postnord var seeeega, tog dom två veckor att se till att jag fick min box från det att den kommit till Sverige.) Nu när Juliboxen är på ingång har det ju va på tiden att lägga upp de andra två här först innan den dimper ner i brevlådan.
 
Så vi tar fört och främst boxen jag fick i maj. Temat på den var Genuis.
 
Det som fanns i den här boxen var då magneter i form av klassiska slagsmälsbubblor från serietidningar, en tygmärke, hörlurar med en massa stilserade karaktärer på sladden och en Batman som ska klättra på en sladd till tex hörlurar, dock inte en platta sladdvarrianten som de hörlurar som man fick med har. (Jag tyckte dessutom att den här Batman hade vissa drag gemensamt med en viss pressident, kommer nog låta honom fortsätta bo i sin lilla kartong.)
 
  
  
 
Sen får jag ju alltid en T-shirt med i boxen också. Den här gången var den en T-shirt med ett mashuptryck av Batman, Superman och Flash. Kanske inte direkt min favvo men helt ok.
 
 
 
Då tar vi nästa box då. Boxen för juli hade temat Universe.
 
 
Jag fick ett armband med en klassisk spaceinvaderfigur på och en multipenna med Avengers på.
 
   
 
Den innehöll också två saker som jag inte har någon koll på alls. En liten nyckelringsplushi från Steven Universe och ett stort klistermärke med Rick and Morty.
  
   
 
Junis T-shirt hade även den ett tema som jag inte har någon koll på. Rick and Morty, vad är det för någon serie egentligen? Har bara sett när dom gör ett litet inhopp/crossover i ett Simpsons-avsnitt. En helt ok T-shirt i alla fall.
 
 
Sådär, nu är jag tillbaka på banan igen och kan vänta in boxen för juli. Den har tydligen fått temat Faction, får se vad det innebär.
 
Over and out!
 
 
 
 
Taggar: #1upbox;

Grattis Kim

Idag är det min älskade Kims födelsedag. Även om han inte är så mycket för att fira den så är jag det. Idag blir det självklart tårta och presenter här hemma.
 
Stort grattis till dig på din dag. Älskar dig så otroligt mycket och är så enormt glad att jag har dig i mitt liv. Du gör varje dag bättre och jag trodde inte att det gick att älska någon så mycket som jag älskar dig men jag har blivit överbevisad. Min själsfrände och min bästa vän, vad skulle jag göra utan dig?
 
Du får mig att le och skratta oavsett hur ledsen jag är eller hur dålig dag jag har. Du får mig att tro på mig själv och du får mig att vilja leva livet fullt ut. Jag älskar faktumet att vi kan prata om allt och inget i timmar. Vi har kännt varandra i snart 16 år och ändå lär jag mig hela tiden nya saker tillsammans med dig. Det här är din dag och jag kommer göra allt jag kan för att du ska få en riktigt fin dag.
 
 
Älskar dig Kim! Grattis på din helt egna dag.
 
Over and out!

Bröllop

I helgen som var så var jag och Kim bjudna på bröllop. Våra vänner Micke och Lizette gifte sig. 

Det var verkligen en magiskt fin dag. Ett superfint bröllop med en nervös brudgum, en brud som var vacker som en sagoprinsessa, god mat, många roliga människor och en fest som innehöll så mycket glädje, kärlek, skratt och vänskap att orden inte räcker till för att beskriva.
 
 
Micke och Lizette, all kärlek och lycka till er för många, många år framåt. Tack för att vi fick vara med och dela er stora dag tillsammans med er. Att få ta del av er dag och den kärlek ni har för varandra var magiskt.
 
Till och med Kim och jag fastnade på bild för ovanlighetens skull.
 
 
Over and out!