Pusseldax

Idag har fluffisen legat och tittat på mig och undrat vad tusan jag håller på med om vi säger så. Jag har nämligen byggt ihop möblerna som köptes på IKEA igår. En pall och ett toalettbord. 
Jag har farit runt i lägenheten och hämtat verktyp och flyttat på saker och krupit omkring på golvet och skruvat och bankat och massor av underliga saker. 
Började i alla fall med pallen. Den var ett lagom projekt tyckte jag om jag inte skulle orka allt på en gång.

Det var en massa skruvar för att få ihop en liten pall men det gick bra och det blev en pall i slutänden.


Sen var det dax för toalettbordet. Det var massor med skruvar och kluriga saker men det fanns ju en bruksanvisning så det gick över förväntan bra.

Bordsdelen gick väldigt fort att få ihop.

Sen var det en låda som skulle sättas ihop också. Det var mer skruvar än delar men det gick det med.

Allt gick bra och jag lyckades till och med ställa in det i sovrummet utan problem.
Såhär blev slutresultatet.


Ett helt klart godkänt projekt genomfört. ^_^

Over and out!

IKEA

Det blev en tur till IKEA idag (igår om man är noga) och inhandlande av lite saker som jag tittat på där. Köpte bland annat ett bord och en pall att ha i sovrummet. Ska bli mitt "sminkbord" har velat ha ett sådant läng och nu när pojken gått med på att slänga ut sin bilstolsfotölj (nej jag har faktiskt inte tjatat) så blir det plats för ett sådant bord. 

Pojken fick också köpa lite nya galgar till hallen då vi börjar få för mycket jackor och därav ont om galgar där och en strykbräda i normalstorlek. Har en liten men vill ha en vanlig strykbräda och vi hittade en som kostade under 100kr. Vi stryker ju knappt någonting men när jag ska stryka mina lajvklänningar tex är det bar att ha en som är lite större

Det blev i alla fall lite paket som följde med hem.



Imorgon blir det pusslande om vi säger så.

Over and out!

Fotografering

Idag har jag lekt modell tillsammans med världens bästa Carro. Vi ägnade hela eftermiddagen åt att fota en hel massa bilder och jag är förvånad över hur många som jag tycker blev bra.
Dagen började dock med att jag inte hade sovit något över huvudtaget inatt. Vet inte riktigt varför men det blev inte så bara. Gick och skulle väcka pojken vid nio men det blev jag som somnade i en och en halv timme istället. Sen fick jag brottom. Slängde ner en massa kläder i en väska och sen bar det av. Först för att hämta vovven som sovit borta inatt och sen hem till Carro och Steffo.

Pojken och Bror åkte tillbaka hem till oss och spenderade eftermiddagen med att spela TV-spel och jag och Carro fotade. Eller ja, hon fotade och jag lekte modell.

Här kommer några samkprov på vad vi lyckades med nu i eftermiddag...
   

   

Visst är Carro grym på att fota...? Jag är i alla fall helnöjd med dagens foton. ^_^

Over and out!