Önskelista 2012

Ja, jag vet att jag är som en liten unge som skriver en önskelista inför julen men det struntar jag faktiskt blankt i. Jag älskar julen och allt som hör till och det innebär också att skriva en önskelista så här kommer alltså årets upplaga av en sådan.
 
  • Presentkort på IKEA (jag har hittat en hel del saker där som jag vill ha men köper dom helst själv)
  • Fluffig filt från CHILI (jag har en grå dräifrån som jag fullkomligt avgudar och nu önskar jag mig en lila också, eller bara ett presentkort där. Funkar det med)
  • Nya flaskor till Sodastreamer. Önskar mig både 1liter och 50cl. Hellst 1liters i olika färger. Finns i grå, vit och svart på elgiganten.
  • Presentkort på H&M
SEn finns det säkert tusen och en småsaker som jag skulle bli jätteglad för som jag inte ens själv kommit på att jag vill ha men som jag kommer bli jätteglad att hitta i ett paket om jag får det i julklapp.
 
Vad önskar ni er alla i julklapp egentligen?
 
Over and out!

Kreativa ungar

Jag har riktigt kreativa ungar på jobbet. Idag när dom var ute på rast gick dom omkring och letade efter en massa saker. Jag fick inte veta vad dom gjorde men det var en hel del fnissnigar inblandande om vi säger så. Efter en stund så kom en av tjejerna springande och sa att nu fick jag komma och titta på deras naturgubbe. Det här var vad dom hade sysslat med under rasten.
 
 
Visst är den så söt? Jag var tvungen att ta en bild på deras fina gubbe. Jag älskar att jobba med barn av just den här anledningen. Man vet aldrig vad dom hittar på och det händer massor varje dag.
 
Over and out!

Ny smak

Idag på väg till jobbet skulle jag köpa ett paket tuggummi och det blev också en flaska LOKA. Dom har tydligen lyckats komma med en ny smak och den är här för att hälsa på nu över vintern.
 
 
Den nya smaken är Äpple/Kanel. Har av någon anledning ännu inte lyckats smaka på den men det låter ju som en bra kombo. Kanske något för dig M? Jag lovar att ge er ett utlåtande så fort jag har smakat på det här nya påhittet.
Vilken LOKA är er favvo annars. MIn var björnbär förut men nu tror jag att det lutar åt smultron eller päron. Kanske byter åsikt när jag har smakat på den här.
 
Over and out!